söndag 18 oktober 2009

Farväl!

Jaha sista inlägget i denna blogg dåra:) Har fått massa klagomål av mina söta vänner att de inte går så bra att kommentera på denna skit sida haha så nu har jag bytt tillbax till blogg.se. Måste bara få ur mig lite saker innan jag lämnar denna blogg: Först och främst måste jag bara säga att ni som läser det här och tar år er så är det nog åt er:) skriver inga namn för jag glömmer säkert bara någon då:)

Fastän ni är sura och dryga och bara vill slåss, så finns ni alltid vid min sida.
Ni är dom bästa att ha om man vill bli glad, även om man inte detta vill kan ni säkert hjälpa till,
Bäst för er att ni tänker stanna kvar, för utan er så finns jag inte heller kvar<3=) hihi

/ Tooldas.blogg.se

tisdag 13 oktober 2009

But tonight we dance

Ärligt talat va fan finns det för skor?! Sjukt jävla otroligt fula! Planerade att köpa ett par eller två idag tror du jag hittar något? svar nej, fanns inte ett piss jag får spader ärligt talat!måste ha nya får väll vänta till torsdag och kika i sthlm=)

Italienska prov i morgon, blir ett stort IG på det! Får se om jag ens går på den haha känns lite önödigt att ha prov när det enda ord jag vet vad det betyder är chaio haha om de ens stavas så.. nä sängen nu va!

/ Tildaaaaaaaaaaaa

torsdag 8 oktober 2009

Freeedaaag

Är i skolan som vanligt.. Sjukt tråkigt med webbdesign kan jag tala om! I går såg jag att jag har tappat bort mitt ena bankomat kort =O kul! mami blev en aning arg haha fick spärra det dom ska skicka nytt men när kommer det? Hoppas jag överlever tills dess! haha


Idag får jag se vad som händer, blir gymnastik hela helgen i alla fall ska bli lite kul:) Kika på marina när hon ska dricka massa öl på föreningspresentationen idag iallafall ska bli kul haha!


Nu ska jag ut med Irmaaaa!

/tildaaaa

So fake



Klippte mig igår om ni vill veta. Kort blev det kan jag tala om, är bara lite längre än axlarna(Y) växer ut snabbt hoppas jag! Idag ska jag och Sis köpa thai mat kika på bilder och mysa för Mamma och Janne ska på hockey men icke fick man följa med ska jag komma ihåg;) haha




Emelie och jag har ju börjat med våra nyttiga liv nu går väll helt okej tycker jag :) måste bara fixa konditionen bara eller vad säger du Emo? =)




sitter på webbdesign nu och ska fixa bilder i photoshop, sjukt tråkigt men har hittat en lite cool knapp lägger in dom här nere:)




/ tildaaaa

tisdag 6 oktober 2009

Ohlala

Jag har tittat på fotboll idag mina vänner, stog ute i kylan en hel fotbolls match med Johanna:) haha har pluggat oxå faktiskt. Jag har även fått min femte finne haha mitt emellan ögpnbrynen snyggt va? haha NOT! Aja är nog borta om en dag eller två. I morgon ska jag förhoppningsvis klippa mig, sen blir det till att springa till hallen träna kidzen sen sprinnga hem:) Om jag orkar hela vägen haha kanske de. Nä nu ska jag kika på Magi på waverly place sen sussa:)

/ Tildaaa

Måste bara tillägga att jag älskar disney channel, skulle inte klara mig utan den haha!

:D

Har precis läst Johannas blogg, fy fan den gjorde min dag kan inte sluta skratta haha! älskar den!

Sis kom hem igår, fick massa godis och en parfym som lukta grymt gott, örhängen och massa olika söta lipsyler som smakar och luktar som läsk:) Hann inte prata så mycket med henne igår, för jag tränade kidzen sen var jag och Emelie ute och motionerade haha hurtiga ska vi bli kan jag tala om! Ja men iallafall hopps på att Sis har tid att visa bilder och berätta mer idag när jag kommer hem från skolan. Sen blir det lååång power walk med Emelie igen :) Ingen pilates idag, Marina och Johanna ska på match så jag vill inte dra dit själv med alla tanter haha!

/ Tildaa

söndag 4 oktober 2009

Stupid stupid




Jaha, en period igen då? Mhm tydligen hur länge ska jag orka med det? Upp och ner fram och tillbaka, tänk lite snälla jag pallar inte snart

Best Friend

I morgon kommer syster hem! åh va glad jag är, fast endå inte vems täcke ska jag nu ha? haha sover med dubbla täcken nämligen och mitt andra jag har haft är spårlöst borta så jag snodde Amandas nu när hon var iväg:) Hoppas hon har tatt med nått fint eller ätbart hem till moi, haha

I fredags var vi tjejer hos Marina som sagt, himla trevligt jag bara älskar Johannas kommentarer om idol! Om man skrev ihop dom till en bok skulle den sälja bäst av alla i Sverige jag lovar! haha Sen skulle vi kika på skräckfilm men som dom mesar vi är kika vi bara i c.a 40 minuter innan vi gav upp haha.

Sitter i min säng nu och försöker leta efter något att kika på men det verkar inte finnas mycket kan jag tala om! Blir väll till att sova, målade naglarna oxå i mi andra fina lila färg jag köpte på hm förrra helgen, i like it alot för den är lite lagom höstig, inte deprimerande som hösten är utan höst fast glad höst haha om ni fattar?

/ tildaaaaaa

fredag 2 oktober 2009

fredag

Jasså fredag. Ska till Marina ikväll och kika idol och fetta med dom sötaste! mys mys:) Har varit hemme från skolan idag, har haft ont i halsen och en konstig känsla i kroppen ett tag nu vet inte vad det kan va.. Jobb i morgon och på söndag, sen nästa helg ska jag och Elin på trampett kurs i södertälje hela helgen trevligt trevligt så det lär bli lugnt ett tag framöver haha kanske ;)


Nä nu ska jag ta tag i mitt liv och klä på mig!
Ni betyder mest!<3
/tildaa

tisdag 29 september 2009

Åh!

Min vinter depprission börja i morse för att när jag vakna var det 1 grad ute! Ärligt det är september! Fy va kallt det har varihela dagen! och det blev inte bättre när jag fick höra av nån si skolan att det tydligen ska snöa i veckan?! herregud det är ju inte ens snö på julafton...

Sis kommer hem om nio dagar, saknar henne massor! Hoppas hon läser mitt inlägg om godis bara haha!

Väntar på mat just nu, sen blir det pilates och efter det bär det av till Marina för att kika på hockey lite peppe på den? japp!

/ Tildaa

torsdag 24 september 2009

Regn

Torsdag, regnar ute. Regnar massa ute. Har hål till kvart över ett. Webbdesign då sen foto förjävla tråkigt vill hem. Missar gossipgirl idag oxå kul. Vill träffa Milla men hon har tydligen tappat sin mobil för hon svarar inte på sms längre? Ska jobba i helgen döda mig. Vill göra något roligt med tjejerna. Kanske bio med papi på fredag. Men det är et STORT kanske. Skulle inte heller sitta fel med blåbärs paj.Hockey idag Marina ska dit vill oxå men icke. Mycket klaga idag men som sagt det regnar ute....

/Tilda

söndag 20 september 2009

sjuk kväll! haha


Bild och citat får räcka för att beskriva igår.. haha
Marina idag på goggos: "Jävla kanin! både pippar och äter som en" hahahaha

torsdag 17 september 2009

Toooorsdaaag

Jag är så sjukt söt sugen igen! Undrar vad mitt problem är, vill ha godis, tårta, varmamackor, less fat sourcream chips, dipp, rulltårta, blåbärs paj med vanilj sås, jorbgubbar med grädde och massa!

Ååh nu är det bara 25 minuter kvar till jag ska hem och ("åka till tandläkaren")innan kila ner på stan med jossan äta nått! följa med henne till banken och bibloteket usch vad jag vill ha maaaaaaat skräp mat!! Fatta en happy meal med hamburgare och äpplen istället för pommes?! aaaah hahaha nä nu tycker jag synd om webbdesign läraren för ingen lyssnar så jag kanske ska titta upp en halv minut och lossas lyssna haha

/Tildaaaaa

onsdag 16 september 2009

Onsdaag

Mohahaha! pilates igår lite knasigt, men kul :) är ju inte ovigast iallafall haha
Träna minivolterna idag oxå, hoppas inte katten är där hon är sjukt läskig! Ska snart kila till maten sen blir det seminarium skit...

fredag 11 september 2009

Fredaaag

Igår kom jag hem med en tröja färg på den är grå haha lite oversize oxå, sen en body från monki jag velat ha i evigheter svart med spets vid uringningen på ryggen underbar! Sen en sjukt söt t-shirt från Zara bilder kanske kommer:) Hitta snyggaste skorna oxå röda pumps, jag höll på att dö men om jag skulle köpt dom hade Mami tagit livet av mig haha hon tycker jag har lite för många skor nämligen :)

Idag har jag på mig converse? öhm känns en aning fel, men aa ska köpa randiga om jag hittar sen annars blir det nog svarta:)

Kvällen lär nog bli ganska lugn, kanske till gustav men det är ett väldigt kanske! Troligvis blir det Emelie film och fetto mat and I like it haha

Bilder alltså.. Så mycket minnen



/ tildaaaaaaaaaa

onsdag 9 september 2009

haha!

Igår sov jag hos milla :) mkt mysigt! Låg och rimmade när vi skulle sova och hittade på ett sjukt roligt:

Hej min böna som gillar att stöna
du dampar och skriker när snoppen viker
när du får den att stå blir det ännu mer hej och hå
dampa inte nu för jag älskar dig ännu ;)

hahaha! Skriven till hanna först och främst! <3

/ tildaaaaaaaaaaaa

Saaknar syster!

Igår åkte Sis och katta och Ewe till Riga för att börja på sin europa tågluffning:) Saknar henne reda haha och jag skulle faktiskt behöva hennes smarta hjärna nu! Får väll offra ett dyrt samtal till henne:D Mami betalar ju endå haha smart där(Y)

Igår så kikade vi inte på idol alla var ju upptagna med annat.. Träffade Angelica och satt och nacka md henne i nån timme mys:) Sen gick jag hem och sussa otroligt skönt, jag plugga oxå faktiskt haha läste min engelska artikel otroligt ointressant om ni undra, sitter i skolan sluta om exakt 44 minuter! Ska hem och äta byta om sen bege mig upp till hallen och träna minivolterna:) Har sån satans träninsvärk sen i måndags haha!

Nä ska försöka skriva referatet nu!
/ Tildaaaaaaaa

tisdag 8 september 2009

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Irriterad irriterad irriterad!!! Trodde jag skulle slippa den här skiten men icke! har ju fan bara blivit värre och inget fattar du heller! Klaga på mig gör det bara, för självklart är det bara jag som gör och har fel jämt?! Ahhh orkar inte tänka på skiten!

A skola idag då, känns som att jag har koll på läget förutom i naturkunskap som absolut inte är min starka sida! Hatar sån skit.. Ska nog snart träffa Johanna och kanske Emelie om hon har tid, kika på idol:)

I morgon ska jag fika med Fraaajdo ska bli mys de:) har saknat den tösen! Bild på håret på bdb haha

/ tildaaaaaa

måndag 7 september 2009

Måndaaag

Såååååå trött! Sitter i skolan, ska dra hem om en halv timme. Har jobbat hela helgen börjat klokan sex varje morgon så jag är en aning sliten.. Igår efter jobbet följde jag med Mamma och Janne till coop forum, Mami köpte två filmer till mig, Tristan och Isolde och Davinci koden. Hon betalade även min hår färg:) TACK MAMI! Så nu är jag typ svart hårig haha skulle blivit mörkt mörktbrunt hoppas de lägger sig om nån vecka haha Bild kommer kanske sen.. Nä nu ska jag packa undan datan sen dra mig mot bussen! / Tildaaaaaaaaaa

torsdag 3 september 2009

Terrified

Åh vad jag kommer att vara trött efter den här veckan! Skola måndag-torsdag sen ska jag jobba fredag 7.00-16.00 sen lördag söndag 6.00 till 16.00 :O herregud!! och idag som ni kanske vet är det torsdag haha så jag jobbar i morgon :) trevligt! slipper skolan ialla fall haha.

Har varit med Felisia denna vecka mest, eller det är de jag kommer ihåg haha, igår träffa vi Emelie en stund gick till henne och kikade på män som hatar kvinnor men vi hann icke se klart den. Utan de skulle vi göra idag, men hon måste ju till stallet så de blir ju inte så bra eftersom att hon är där hela kvällen och jag måste sova senast tio för att orka upp...

sitter i min säng nu och lyssnar på regnet, mysigt faktiskt:) Men inte om det regnar i morgon när jag ska till jobbet inte så cosy kanske att åka moppe i spö regn haha. Snart ska jag titta på Ghost whisperer, efter det blir det CSI MIAMI<3 sen kanske scary movie fyra om jag inte somnar :)
Måste bara lyssna på dom bärsta låtarna just nu innan det blir tv ni får en lista på dom ;) haha

Story of the year- Terrified
The yashin- Tonight we dance
Dead by april- Promise me
Dead by april- Trapped
Dead by april- What can I say
Yellowcard- Everywhere
All time low- Weightless
/ Tildaaaaaaaaaaaaaa

tisdag 1 september 2009

Tisdag..

Helgen var trevlig haha lördag hos marina, vad ska man säga? :) Jobbade oxå lördag söndag.

Skolan hat gått bra, igår var jag bara så trött att jag knappt kommer ihåg något haha, och idag på bussen somnade jag och slog huvudet i rutan bula på den! haha Har varit med Felisia idag, köpte godis och sen gick vi till goggos, sen till moi. Trevligt att den tösen bor i nykvarn nu fast de bara är för en vecka ;)

Jusste Mamsen ringde mig idag i skolan, när jag frågade vad hon ville ha när hon fyllde år sa vi så här:
jag -Du fyller år på torsdag!
mami -Ja de glömmer vi bort!
jag -Haha, men skärp dig vad önskar du dig mami?
mami - ingenting gumman..
jag -Jo säg nu!
mami -Okej, jag hittade en jätte fin t-shirt på vora meda
jag -vora meda?? hahahahahaha
mami -Vad? Va heter det då? hahahahah
jag -hahahahahaha
mami -hahahahahaha
mami -ne hej då puss
hahahaha


söt hon är ibland :) puss på mami!/ Tildaa

torsdag 27 augusti 2009

Promise me

Åh vad bra musik jag har på min döda ipod! är verkligen överlycklig haha hittar inte den förbannade sladden heller! Lyssnar just nu på Bandit på internett, mycket bra musik men de skulle ju inte sitta fel med lite Dead By Aprils album eller vad säger vi? Kom hem typ kvart över fem, kom hem coh ingen är hemma, ingen mat finns absolut ingenting! kollade igenom hela köket men kunde inte hitta annat än makaroner och äcklig soppa och de tänker jag knappast äta! Så efter ett argt samta till Mami gjorde jag scones, fick bli min middag haha bra där(Y)


Skolan idag, seg seg seg är nog det enda jag kan säga, Väntar på att Johanna kan bli snabbare att svara på sms och att Emelie ska komma hem från stallet, så vi kan träffas och ta en cigg och en promenad till Hanna och hämta min tröja! :)


/ Tildaaaa

onsdag 26 augusti 2009

Onsdaaaaag

Skolan just nu då, är så sjukt tråkigt. Har varit här sen halv nio hade ne lektion sen en timma och en kvarts rast, sen en liektion till till kvart över tolv, och gissa vad jag har nu? JO tre jävla timmar hål från tolv till tre! Tror folk seriöst att jag kommer sitta kvar i skolan varje onsdag och dö bara för att lektionerna är helt cp? NEJ! glöm de kan jag lika gärnaåka hem och jobba..

Igår skulle jag och Emelie med Marina ut och springa men de gjorde vi inte för ingen av hos har marinas kondition haha, åkte till moraberg och kolla på mobiler istället :) Köpte en rosa samsung touch mycket fin tycker jag :) (lägger in bild sen kanske)Nu är det bara 45 minuter kvar tills jag börjar, så jag ska väll ta och leta reda på Irma

/tildaaaa

måndag 24 augusti 2009

What can I say?

Okej, börjar väll med helgen som vanligt då: Fredag: krätfskiva hos Johanna, var även fest för hennes käraste Mattias som fyllde 17 år:D grattis!

Sen lördag: Började med att sitta utanför stagedivedayout, sen ville jag in och kolla på banden så jag höll på att dö haha så Emelie och jag köpte billjetter och gick in :) Dead by april och millencollin så sjukt bra! Även sonic syndicate va bra.. Träffade en kille som hette Paul där, haha han spelade tidigare på dagen med theyashin som kommer från scottland, satt backstage med han ;) haha sen ville han att jag och Emelie skulle följa med till deras hotel i Södertälje, tänkte de först men sen kom jag på att jag skulle jobba och Emelie tyckte de skulle vara skönt att sussa i sin egna säng haha. Så jag fick lämna han med min msn synd synd skulle hängt på asså! Ja Ja nog om de!

Idag var det skola, hade första naturkunskaps lektionen snubben är ju helt pantad r min enda kommentar!

Sitter just nu och knarkar Dead by aprils album så sjukt bra!
/ Tildaaaa

torsdag 20 augusti 2009

Torsdag

Igår började skolan, hade bara upprop ganska onödigt. Sen idag hade vi en lektion fast den lekte vi på, byggde torn av tidningspapper typ :P haha stört. Fick reda på att jag fick foto i alla fall, lite sjukt för jag var tvungen att byta i våras för att jag hade för dålig närvaro för att få en plats aja David och jag ska haa dom lektionerna tlsm :)

Igår när Sis kom hem från jobbet gick vi och hyrde film och köpte chips och gräddfil ( på hennes kort) haha. Såg My best friends girl den va bra ! Nu ska jag äta sen kika på gossip girl!
'
/Tildaaaa

måndag 17 augusti 2009

Måndag?

Helgen?: Fredag va jag med Felisia kikade på camprock, sen körde Tommy hem mig vid tolv, när jag kom hem titta jag på Bedtime stories lite rolig(:

I Lördags åkte jag Sis och Kicko upp till Sthlm och hem till papi, åt mat sen ner till Sveavägen och kika på bilarna där haha :P Kom hem två, pendeln var ju sjukt seg så jag missa tolv bussen... Fick som tur va Amandas nyckel till Kicko så jag kunde vänta där haha..
I söndags jobbade jag, gick väll helt okej tror jag...

Har varit med Marina och Emelie idag, sen kom Johanna och Felicia mys mys, Kikade på How to lose a guy in teen days, rolig film asså!

I morgon blir det nio bussen till sthlm igen, till tandläkaren först sen ska jag och Papi äta lunch!
Onsdag börjar skolan.....

/ Tildaaa

fredag 14 augusti 2009

Fredaaaaaaag

Åkte in till Södertälje med Corre och Marina med två bussen mötte Felisia, gick och fika på gamla waynes sen halv fyra bussen hem och åt mat :) Sen fem bussen tillbax till tälje med Fille, sitter hos henne nu och lyssnar på musik och väntar på att Camp Rock ska ladda ner sig klart sen ska vi kika på den och äta chips haha så mysigt!

Bästa låten så grymt bra!: Simple plan- Save you

Har hittat min kärlek oxå haha! snyggaste pojken jag skojar inte lägger in bild när jag får tag i en ;) hahaha!

/ Tildaaaa

torsdag 13 augusti 2009

Hardcore

Igår åkte jag och Cornelia in till Felisia med halv vå bussen, gick till willys ich köpte mat sen satte vi oss i parken med Rocky och hade picknick mys mys. Sen blev jag och Felisia kissnödiga och eftersom att jag inte kan kissa ute va vi tvugna att kila hem haha. Satt och prata till sju då skulle Corre åka hem, när hon åkt gick jag och Fille till willys igen och köpte massa chips och dipp, sen fetta vi framför Ice Age 3 rolig film det där haha. Tog elva bussen hem:)

Idag vakna jag av att nån ringde från jobbet, eftersom att jag sov svara jag inte utan stängde bara av ljudet haha, sen ringde dom hem då fick jag damp och slänge igen dörren till rummet haha! Sen ringer dom sju minuter senare till mobilen igen! Hallå får folk sova när dom är lediga eller?? haha

Väntar på att mami ska komma hem och laga mat sen ska jag träffa Felisia, Cornelia och Marina:)

/ Tildaaa

onsdag 12 augusti 2009

Osndag

En vecka kvar till skolan...Har hört att ersättnings bussarna går som om vi bodde på mars eller nått kommer få spader på det där!

Imåndags sov jag hos Milla vi hade de jätte mysigt satt på hennes balkong till typ fyra på morgonen och snacka massa:)

Idag ska jag träffa Felisia, skulle åkt in med tolv bussen men dom ringde från jobbet och berättade att SIS vurpat med moppen och är på väg till akuten i ambulans.. Mami är där nu så jag stannar nog hemma tills jag vet hur de är med henne, eller så åker jag in till F och har nära till sjukan får se..

/ Tildaaa

söndag 9 augusti 2009

sunday bloody sunday

Halloj! I fredags fyllde Marina 17 år! Mycket trevlig kväll blev det hos henne först middag med tjejerna sen blev det fest :) Lördagen blev de film en aning sliten så där haha. Sen idag åkte jag och Sis in till södertälje en sväng kika i affärer sen åt vi glass och träffa jenny mys mys! Sen hem åt mat och Träffa Emelie efter de, åkte till hennes häst sen till hökan och träffa brudarna igen satt där och prata och åt godis :) I morgon ska jag nog träffa Felisia om hon vaknar nån gång haha den tjejen har en tendes att kunna sussa en hel dag haha (:

Lite bilder från en lördag för nån helg sen när jag och marina åkte till S-näs och träffa otroligt roliga människor!



/ Tildaaa

onsdag 5 augusti 2009

Onsdaaaaaaag

Jaha, sitter för tillfället hos Emelie med Marina, Emelie är home alone till fredag så mitt uppdrag är att rädda henne från alla spöken och mördare som kanske kommer och stör henne på natten haha!

Lagade potatisgratäng och kött förut lite gott, sen ville jag ha varma mackor haha och Emelie chips så hon åkte med Lollo och kirra det där :) Snart kommer Rebecca Julia och Erika tror jag blir mys ikväll tror jag :)

/ Tildaaaa
Fin bild på hur man får upp en vin flaska om man inte har en öppnare, då tar man en spik och en hammare (Y) hahaha

lördag 1 augusti 2009

Lördag

Har precis duschat och fixat mig, ska snart cykla till Marina där Emelie är oxå :) Vet inte vad vi ska göra men vi har alltid kul. Felisia ska jag träfa oxå Milla me<3

/ tildaaaaa

söndag 26 juli 2009

Helgen då, fredagen började med Södertälje med Mamsen shoppade upp halva lönen haha bra där(Y) sen hem fixa sig sen gick jag till Corre, hjälpte henne med naglarna sen kom det lite folk och föra där innan vi skulle till Arne, kom dit vid tio trevligt trevligt! Åkte hem till Felisia och Tommy och sussa, efter att Fille legat en stund på toan och att jag ätit upp alla varma mackor som ingen ville ha haha! Fy satan va gott de va asså! haha


Åkte hem från Södertälje vid fyra hem och åt mat duscha sen blev det an dag i sängen mys mys! Idag vaknade jag halv två, åkte med Emolie till hästen sen hem fixa mig och träffa Lina, va ett tag sen jag träffa den tösen!<3
/ Tildaaa

torsdag 23 juli 2009

F

Idag har jag varit med Felisia:) åkte till sthlm och åt mat med papi, sen hem till henne och tommy, hade "picknick" i parken en stund haha sen kom regnet då gick vi hem och kikade på 17 again den va lite rolig:) Tog elva bussen hem, och när jag klev av var det kolsvart ute, blev en aning rädd och ringde mami så hon kom och mötte mig haha hade strömavbrott i typ två timmar haha! Inga lampor funka haha.. I morgon ska jag försöka ta mig in till tälje en sväng sen på kvällen blir de Felisia och corre och folk trevligt trevligt!

I’m stuck in a coma
Stuck in a never ending sleep
And someday I’ll wakeup
And realize that I made everything up

onsdag 22 juli 2009

!

Har precis kommit hem från kolmården, var ganska trevligt :) Ska kankse träffa Emelie sen om hon inte tänker hänga i stallet hela kvällen.. Om hon gör det blir det film snart och chips! MUMS

/ tildaaa

måndag 20 juli 2009

Måndag!

Jobbat tre dagar i rad nu, sista dagen i morgon ska bli så jävla skönt! På onsdag ska jag åka till kolmården med Mamsen, Janne och Majsan haha lite trevligt får jag hoppas att de blir i alla fall ;) Sen i helgen bär det nog av en sväng upp till sthlm och träffa Papsen och bränna lite av lönen:) Pratade med han i telen nyss, vi funderade på vad vi skulle kunna hitta på nu när jag är ledig, så de blir nog en kryssning, grönan, kolmården igen haha, allsång och mera små saker:) blir nog mys det där, Pappa är roligare än Mamma haha!

Saknar min söta vän Felisia oxå, måste pallra mig hem till henne nu snart! <3

/ tildaaa

tisdag 14 juli 2009

Scars for life

Äntligen ledig två dagar! Känns som jag har jobbat hela livet haha eller sen i torsdag ialla fall. Så nu har jag bara sex dagar kvar av jobb innan de är slut på det! Skönt de.

I söndags va vi tjejer hos johanna och grillade himla trevligt, igår gick jag upp till Jenny där jag skull hämta Systers cykel men jag blev kvar där till kvart över tolv eller nått sen hem och sussa och jobba:)
Idag efter jobbet cyklade jag till Marina där Felicia och Johanna var sen kom Erica och Emelie,kikade på skräckisar haha hade inte varit lika rädd om Marina inte skrikit varje gång så man flög tre meter åt sidan haha. Nu ligger jag i min säng och kikar på CSI Miami ska sova snart och sova lääääänge! Tänker nog ligga i sängen hela dagen om ingen kommer med nått riktigt lockande..

/ Tildaaaaaaaa

onsdag 8 juli 2009

....

Idag träffa jag papsen, åkte till Kicko och träffa syster sen kom pappa och hämta oss i tälje så åkte vi och bowla haha sen åt vi mat :) Till framor efter det och sa hej sen körde han ut mig till Johanna där hon Emelie och Mattias va satt och snacka skit:) Trevligt trevligt! Ska nog sova snart jobbar nu varje dag till på tisdag kommer dö eller nått, får se vad som händer men de blir lugnt tills jag är ledig. Nu ska jag fixa matlåda haha sen blir det en film!


/ Tildaaa

onsdag 1 juli 2009

S-näs

Jaha, hittade en fin bikini tack och lov! blev en vit jätte fin överdel och en svart vit guld randig underdel:) tar kort sen nån gång haha. Ska äta kycklingsallad snart sen möta sis igen och kirra en sak, sen bär det av till Strängnäs med 16.19 tåget och träffa Edina Irma och Viooo ska bli mys har saknat dom mupparna:) <3

Nä nu måste jag raka benen haha ser ju nästan ut som en man för fan, känns lite onödigt att raka dom när man jobbar.. haha HÖRS!

/ tildaaa

tisdag 30 juni 2009

Fussy

Hmm, ett tag sen jag skrev nu :) Har jobbat lördag till tisdag, så har inte riktigt orkat eller haft tid. Ligger i min säng nu och har J*vla ont i fötterna haha ska snart äta jordgubbar sen blir det "So you think you can dance" och sen csi miami. I morgon ska jag till Södertälje vid elva träffa Sis, kika lite och äta lunch:) Måste hitta en ny bikini asså haha!

Är ledig nu två dagar, sen jobbar jag fredag sen är jag ledig hela helgen:) skönt skönt! Hoppas de går bra hos doktorn på torsdag bara så jag kan hitta på något skojj :)

/ Tildaaa

fredag 26 juni 2009

MJ

Fredag idag, betyder helg för de flesta men icke för mig jag ska jobba nu lördag till tisdag:) haha kul kul... Igår var jag i Sthlm med mina töser de var trevligt:) kikade lite i affärer, åt mat och fikade. Sen när vi kom hem vid halv tio åkte jag och Emolie till stallet för att kolla till hennes knasiga häst som levde i sin egna värld igår haha. Sen bar det av ut till Johanna ( eller mattias haha lånade han rum serru) Kikade på film och sussa mys mys :)


Sitter ute och väntar på att mitt hår ska torka snart, syster ligger och steker brevid mig och hund jävlen har nått problem hon ligger och kollar på mig med en mordisk blick haha! Ska snart fixa mig sen blir det upp till sthlm igen med sis, träffa Papsen och picknicka i nån park tror jag :) Sen ikväll får vi ses vad som händer...

Jusste! Michael Jacksson är DÖD! Asså en aning hemskt tycker jag, hans hjärta bara stanna sådär. Jaja inlägget blir väll till han bara för de ;)


/ Tildaaa

onsdag 24 juni 2009

Mmm

Mmm, jag gillar vädret! Har varit på stranden både i måndags och igår, lär väll åka dit senare idag oxå annars steker jag lite hemma ;) haha.


Imorgon ska vi nog till Sthlm alla brudar tror jag, sen på fredag ska jag dit igen och träffa papsen, kika på hans nya lägenhet och gå ut och äta nånstans ska bli mys de :) Sen blir det jobb hela helgen, hoppas man orkar är ju fan helt död när jag har cyklat från hökmossen hem till mig lixom aja får stå ut de är ju pengar :) Nä nu ska jag äta mango!


/ TILDAAA

söndag 21 juni 2009

Midsommar






















bilderna hamnar som dom vill haha, var i alla fall hos mig med familjen först. Sen gick jag och Emelie till Caroline där de va lite folk trevligt trevligt:)
/ Tildaaa

torsdag 18 juni 2009

Fb#&hdkshf#

Jaha, åkte till akuten i Tisdags, mamma tyckte de va nödvändigt. Emelie följde med . Dom tog massa prover och sen ville doktorn kika i min näsa eller bakom haha för man ser inte ner i halsen på mig så man måste ta den vågen för att se... haha Riktigt äckligt kan jag tala om, en lång svart pinne med kamera på fick jag i näsan haha. Halsmandlarna sitter fortfarande kvar, men jag har körtelfeber...Har haft det hela tiden, en månad minst. Men puckade idioter på vårdcentralen sa att de inte va det så ja min lever mår icke så bra nu :) haha

Har varit med Emelie mest och tagit de lugnt, träffade Felisia en sväng mys:)

I morgon är det midsommar, blir en nykter sådan för mig. Får inte dricka på minst två veckor, sen ska vi ta om proverna. Så jag vet inte vad jag ska hitta på:)

Nu ska jag nog göra paj, sen blir det CSI MIAMI! Är lite pepp asså haha!

/ Tildaaa

söndag 14 juni 2009

Snark

Halsen blir inte bättre, var ute en sväng med Emelie hon köpte godis sen gick vi hem. De va skönt att komma ut håller på att kola av att bara ligga hemma ju!


Har sovit hela dagen, vaknade bara när mamma kom och klagade på att jag inte ätit något idag sen somna jag om och vaknade vid sex åt lite youghurth med jordgubbar sen sängen igen:) Kul liv man har... Ligger och kikar på den nya serien på femman Privileged den verkar va braa men inte som Gossip Girl haha.


Aja tänkte göra om bloggen oxå måste bara bestämma bilder och sånt :)


/ Tildaaa

torsdag 11 juni 2009

Det här suger verkligen

Jaha, då va man sjuk igen då. Är så förbannat trött på min hals och kropp just nu! Aldrig ska man få va frisk mer än en månad? Va på södertälje sjukhus igår, tog prover och så skickade dom en akut begäran om att ta bort mina halsmandlar.. Men vadå akut? Om de är akut så borde ju dom ta bort dom på en gång eller? haha sjukt de där asså.

Så nu har jag missat nästan hela sista veckan i skolan, skolavslutning i morgon men den får jag inte gå på :( Kommer sakna mina nötter ju! Aja får ta och pallra mig till S-när nästa vecka nån dag om jag kan:)

Nä nu ska jag kika på Greys anatomy!

/ Tildaaaa

söndag 7 juni 2009

SITT ROSA!!

hahah! okej helgen va trevlig tycker jag:) orkar inte förklara men mina nycklar tappades och återfanns dagen efter i diket där Felisia puttade ner mig haha, iller fan bet mig och Emelie i fossingarna igår haha aa stört är ordet!

Så nu sitter jag hemma framför datan och ska plugga, ja på en söndag ligger sjukt mycket efter och vi har bara tre riktiga skoldagar kvar lite panik haha. Så duktig som jag är tänkte jag plugga då men så för man sätter sig i sängen med datan i knät och MTV på tv så försvinner allt man hade i huvudet och kvar blir ja va fan blir kvar? luft kankse haha........ Nä skärpning nu blir det uppsats om strängnäs historia döda mig! :)

Övertrött är jag oxå! haha // tildaaa

fredag 5 juni 2009

Kan du bara sluta vara så korkad?

Jaha fredag idag, vaknade för nån timme sen:) Lediga idag treorna tar ju studenten så vi behöver inte va i skolan :) Ska nog träffa Felisia och Emelie ikväll tror jag, alla som tar studenten ska ju ut på krogen en aning tråkigt tycker jag haha aja elva månader och en dag kvar sen fyller jag ;) hahaha! tänkte gå i duschen nu för mamsen behöver internet.



Mina töser! <3>

torsdag 4 juni 2009

Just like it

Sitter i min säng med datan och kikar på Top Model7 samtidigt, ska dra min störda dag för er nu tänkte jag :)

Vaknade av min klocka halv sju i morse, kikade ut genom gardinen och såg det kassa vädret så jag bestämde mig för att somna om igen haha, vaknade halv åtta av att Felisia ringde mig sen kom mamma in och sa att jag skulle till vårdcentraleln halv elva så de hade endå inte varit nån idé att åka till skolan :) skönt haha men när jag stod och fönade håret så fick jag en glasbit i foten...... Tappade glaset för en vecka sen kanske och damsög som en galning och NU får jag den i foten hmm en aning stört haha aja ont gjorde det och det blödde massa inte så mysigt, mamsen fick ta ut den haha! Sen vårdcentralen, sen till södertäljeträffa Felisia kikade lite åt lunch på gamla waynes sen träffa jag mamsen oh vi gick till Sjukhuset:) Får se vad jag hittar på ikväll är ju ledig i morgon:)

/ Tildaaaaa

söndag 31 maj 2009

Mhmm

Jag säger bara DÖD åt alla människor som va griniga idag på jobbet! Det är väll inte mitt fel om de tar lång tid att göra 40 tusen mackor? Svar nej! Har sprungit ut och in i slottet med beställningar till fittiga kärringar och gubbar, fy va hemsk dag! Min enda rast fick jag bara 20 minuter av i stället för en timma roligt roligt sen jobbade vi över en timme oxå.... Mina fossingar är helt döda, så i morgon blir det sovmorgon skiter i idrotten har ju endå IG lixom haha så va spelar det för roll om jag är med eller inte lixom:)


Helgen har varit lugn ganska skönt faktiskt, otroligt glad över att jag bara träffade Emelie en sväng igår och somnade i tid annars hade jag aldrig klarat av den här dagen..


Nu ska jag försöka äta något sen föna håret:)


/ Tildaaa

torsdag 28 maj 2009

SLYNA

Torsdag idaaaag, ingen skola för min del. Åkte till Sthlm med Sis vid elva, träffa Johanna och krull som körde oss från tälje till sthlm sen åt vi på BK och efter de va jag tvungen att åka upp till tandläkaren när jag va klar där träffa jag Sis igen :) Köpte ett linne sen träffa vi papsen tog en fika haha sen åkte vi hem:) och nu sitter jag och väntar på att Greys anatomy får se vad som händer efter det...


/ Tildaaaa

onsdag 27 maj 2009

Onsdaaag

Fy vilken skön vekca detta har varit och kommer bli :) Va hemma i måndags behövde sova ut och plugga så jag va hemma och pluggade hela dagen, träffade Milla en sväng bara:) Sen skulle jag till skolan på tisdagen men jag började få ont i halsen igen och mina jävla halsmandlar vill aldrig sluta upp med att vara svullna så jag lät Felisia övertala mig till att åka till Sthlm med henne haha :) köpte bara en studentpresent till Sis och en vit kjol till mig :) Men idag var jag i skolaaan, himla onödig dag egentligen men men skulle ju göra historia prov... De gick väll sådär haha


I helgen har jag varit med mina brudar:)Fredagen har jag inget minne av just nu.. ( jag va inte full!!!!) Sen lördag var jag Johanna och Emelie hos Felisia och hade mys, fy vad kul man kan ha när man leker sanning och konsekvens med människor man redan vet allt om haha! sen åkte jag med Systers boyfriend Kicko runt i hans bil innan vi hämta henne från krogen:) Sen åkte vi mer för jag och syster ville inte sova och den natten åt jag min första cheeseburgare hahaha!


I morgon blir det ingen skola heller för jag ska till tandläkareen och de känns en aning onödigt att åka till strängnäs för en lektion sen tillbaka, så jag och Sis åker nog upp sen efter ska vi äta med Papsen var ett tag sedan man träffa han..


Nä nu ska jag irritera mamsen och janne är jävligt uttråkad men för trött för att göra något..? låter skumt men så är det! haha


/ tildaaaa
JAG SAKNAR GYMNASTIKEN!!!!!!

lördag 23 maj 2009

We keep quiet cause we're dead if they knew

Ligger i min otroligt sköna säng, har tittat på Hannah Montana och ätit frukost mys mys :) haha Ska snart duscha och fixa mig sen bär det av till Södertälje och Felisia:) Igår blev det en lugn fredag, åkte till Fille i hamn och sen åkte vi ner på stan och åt lunch de va roligt hade inte träffat henne på ett tag :)sen va jag bara hemma tror jag behövde de faktiskt för nu har jag inte ont i halsen längre (Y) äntligeeeeeen!!!
/ Tildaaaa

torsdag 21 maj 2009

Torsdag?

Mjaha, igår åkte jag och Emelie en sväng till Södertälje trevligt trevligt halv två bussen hem och sussa :) Va med mitt Emo idag oxå gungade och kikade film och prataa mys mys! I morgon ska jag till doktorn först sen ska vi nog till Tälje en sväng och försöka slösa pengar, FÖRSÖKA med stora bokstäver haha brukar inte finnas så mycket i den lilla staden tråkigt nog.. Ett par till nya skor skulle inte sitta fel :) jag blir så glad när jag har köpt skor fråga inte varför men det är roligt haha..

Nä ni ska jag kika på CSI NY sen soova.


/ Tildaaa

tisdag 19 maj 2009

Död åt det!

Jahaja sjuk igen då... Är så förbannat trött på det här nu. Helgen va lugn jobbade lördag söndag så i fredags va jag coh de söta töserna i Sthlm och kikade på Rix fm festival men de va kallt och tråkigt så va åkte hem tidigt, sen hem och sov :) På lördagen jobbade jag ju sen låg jag och Cornelia hemma hos henne och pratade och kikade på melodifestivalen :) Jaa sen blve jag sjuk efter jobbet på söndagen träffade bara Emelie en stund köpte goodis sen hem och sov typ...


Legat hemma måndag tisdag ska till skolan i morgon och göra Engelska nationella bara får se om jag stannar hela dagen :) Sen är vi ju lediga torsdag fredag hoppas man är frisk då:)


/ Tildaaa

torsdag 14 maj 2009

So you think you´re smart?

Död åt denna dag! Skolan va en aning hemsk :) tack för att Edina fanns där! haha fy va kul de va när vi va på *skattjakt* hahahaha!!
Sen efter solan skulle jag til turken för att fixa mitt tågkort som har gått sönder, men självklart gick inte det utan jag måste åka till Sthlm för att fixa det tur att jag ska dit i morgon... Och sen hemma har jag fått brev där de stog vilka ämnen jag har IG i, och tydligen har jag de i engelska?! hur fan de har gått till har jag absolut ingen aning har inte fått ett enda ig på något av de vi gjort :S så i morgon blir de krig med min lärare!!!!! IG i matte historia och idrott men de fattar jag haha men historian ska jag få G i innan vi slutar matte och idrott skiter jag i förtillfället :)
/Tildaaaa

MAAAAAAAAAAAA

Jahaja, torsdag idag då. Nationella i matte igår gick inte så bra kan jag tala om haha men vem hade trott det? Sen efter skolan följde jag med Emelie till stallet, klättrade på stege för att få ner hö eller va de va till hennes häst haha en aning roligt :) Sen hem duschade, Greys anatomy sen sussa myckt skönt :)

Idag blir det skola tråkigt, ska jobba med stadsvandringen men de går som vanligt när jg och Frida jobbar haha:) BDB och Facebook i stället haha.. Efter skolan ska jag försöka få Felisia att åka ner på stn och fika md mig :) är otroligt sugen på blåbärspaj MUMS va gott de skulle varit :)

Nä nu måste vi verklgen jobbaaaaa!

/ Tildaaaa

måndag 11 maj 2009

skolaaaa

Måndag, sitter på Engelska och ska skriva en novell eller nått till agustpriset? Öhm skulle kalla de Svenska? Men tydligen inte mina lärare. Har haft Gympa innan detta nu var inte med för att jag är inte är frisk än satt i gymmet och tittade på Camp Rock filmen på Maddes data :) haha älskar den filmen! Tänkte kika på Twilight men då hade jag bara blivit arg över att jag inte ade kunnat se klart hela haha! Han i filmen är ju så jävla snygg helt sjukt! Det är min framtida man kan jag tala om!!


Snart kommer Irma till skolan hoppas jag, har inte träffat henne på en vecka. Sen efter skolan ska vi ner på stan och fika och fira Vio lite tror jag hon fyller år idaag nämligen :) GRATTIS till henne<3

Sen Emelie efter skolan! Eller kanke måste plugga massa oxå.....


/ tildaaa

söndag 10 maj 2009

Söndag, första dagen i frihet haha. Sköönt var med Emelie satt ute i solen och gick och köpte sura och salta björnar :) sen kikade vi på wipe out mys mys :)


Skola i morgon, måste plugga geografi och historia och massa skit ligger otroligt mycket efter!!!! Kul vecka detta blir :)
/tildaaa

lördag 9 maj 2009

lördaaaaag!

Halloj! För länge sen jag skrev blogg, har legat hemma sjuk sen i måndags. Fick feber efter skolan och sen i Tisdags morse kunde jag knappt andas för att min hals var helt igen svullen så det blev en resa till vårdcentralen. Satt där och grät i typ två timmar för att jag hade ont och panik över att jag inte fick luft, doktorn va helt pantad han trodde jag fått körtelfeber så han tog bara det provet. Men självklart var de inte det, så utan att ta mer prover eller nått skrev han ut mediciner och skickade hem mig och sa att jag skulle komma tillbaka om det blev värre!? Vadå blir värre?! hahaha Jag kunde knappt andas nu skulle jag komma till bara när jag inte kunde de då eller? aja IDIOT säger jag bara!

men som tur va blev det bättre till torsdagen och jag kunde börja dricka och trycka i mig mackor dränkta i te :) och smoothie har nog inte varit godare haha.. Sen har det bara blivit bättre och bättre och idag ska jag kanske få gå ut och träffa Emelie, för att köpa godis haha sen raka vägen hem! Hårda bud men va ska man göra?

Jusste fyllde 17 år i onsdags oxå, inte så händelsrik dag kan jag tala om fick mina kläder och två böcker av syster, papsen satte inte pengar på itt kort oxå thank yuo! :) kunde inte ens tacka för dom haha men jag blev glad :) tack tack<3
I morgon kommer släkten hit och firar ska väll bli mys men jag tycker endå det är an aning jobbigt att behöva vara trevlig men men :)

Ne nu ska jag ge mamma min önskelista på vad jag vill ha från affären haha har ju inte kunnat äta på tre dagar måste tas igen ju!

/ Tildaaaa

lördag 2 maj 2009

lööördaaag

Jaha har jobbat, helaaaaaa helgen :) haha nu sitter jag hos Peter med jonnu och lunkan har inte mycket att göra haha :) jaja ska jobba i morgon oxå så ska sova snaaaaart : )

/ tildaaaaa

onsdag 29 april 2009

Grey´s anatomy hela dagen, tre avsnitt kvar på andra säsongen. Tänkte baka paj men då är vaniljsåsen slut och paj utan vaniljsås? Nä skulle inte tro de! Så jag bestämde mig att göra smoothie så jag häller i vanilj youghurt, blåbär och hallon i mixern och trycker på knappen, vad händer? ABSOLUT ingenting!!!!! Ringer mamma och dampar i telefonen för att jag var så förbannat socker sugen, och hon babblar om att sätta fast den hårt men de gjorde jag? Så hon och janne skulle komma hem snart sa hon men nu är det två timmar en så jag börjar undra var dom är...... ja ja valborg i morgon :)

/ tildaaa

En vecka

Jaha, kom precis på att jag fyller år om vecka, inte så mycket att se framemot tycker jag, 17 är en värdelös ålder egentligen. Vad får man göra lixom? inget haha vänta ett år tills man blir 18? Ja de blir väll antagligen så....

Sitter i skolan förtillfället har hål, så Vio och jag satte oss i biblan. Hon pluggar geografi och jag nördar data och väntar på att Irma ska bli klar på elevrådet. Börjar om en halv timme med matte sen geografi, skönt att vi är lediga i morgon orkar inte med skolan :)

jusste! mitt öga har fått ryck och blivit rött och svullet!? haha antagligen inflamation med min tur men man kan ju hoppas på att det är pollen.... Nä nu ska vi kila ut i det fina vädret en sväng innan vi börjar :)

/ Tildaaaa

tisdag 28 april 2009

tisdag!

Tisdag idag, har varit i skolan gick helt okej men jag har fått lock eller nått fel i mitt öra så jag hör nästan ingenting i de nu haha, och hes är jag oxå. Ja ja valborg snart :)

Skolan va seg och tråkig, åkte ner till stan efter skolan med Irma Violetta och Jens, träffa nåra sen gick vi och fikade på prinsen mysigt! Jätte skönt väder är de oxå skönt att komma ut har ju legat inne tills idag.

Idag när jag kom hem såg jag att janne fixat min tv så nu har jag alla kanaler najs! Och igår köpte mamsen och janne guitar hero till moi och Step up 2 bästaste filmen måste bara beställa etten oxå :) Sen har jag och mamma beställt massa kläder som jag ska få i födelsedags present:)

/ Tildaaa

söndag 26 april 2009

Söndag..

Jaha nu har jag legat hemma sen i torsdags efter skolan, börjar bli jävligt tröttsamt kan jag berätta! Och jag får inte gå till skolan i morgon heller. Okej de ska bli ganska skönt faktiskt haha men jag får inte gå ut då heller.. Får hoppas på att jag får gå ut på tisdag har ett behov som jag känner är förbannat stort just nu!!! Hahaha


Igår låg jag och tittade på VH1 som hade Britney Spears weekend hela dagen tack och lov för det! Sen en film Guldkompassen söt film de där, sen Robinsson haha med familjen ganska roligt att höra mamma och janne försöka gissa ut vilka som ska gå ihop mot nån annan och tvärt om haha! Efter det kikade vi på rocky balboa konstig film säger jag.


Den här dagen har jag bara legat i min säng och tittat på Greys anatomy hela första säsongen, och är på avsnitt fem på andra. Nu ska jag duscha sen kika på mer grisar och atomer sen blir det wipe out :)

fredag 24 april 2009

Fredag

Roligt att bli sjuk till helgen, missade nationella i engelska idag oxå, tänkte gå dit men mådde jätte dåligt i morse så fick inte gå nånstans... Feber, ont i halsen och huvudet inte roligt, har legat i sängen hela dagen och druckit te och juice tröck i mig några smöriga makaroner får inte ner något lite tråkigt när jag är förbannat sugen på varma mackor men kan inte svälja de haha ja ja i morgon kanske :)

Har tittat på Talang 2009 och sen berg flyttar in och nu slutet av singing bee haha kul kväll, skulle inte säga de va.. Pratade med Papi i telen oxå han tyckte lite synd om mig för att jag är sjuk igen och att jag inte får någon lön den här månaden så han skulle säta in pengar på mitt konto :) TACK Papi!<3

/ Tildaaaa

onsdag 22 april 2009

Ge mig dej!

Jaha, går lika bra att plugga idag som igår vilket betyder att de går helt åt helvette! Matteprovet gick inte heller bra sämre än väntat faktiskt kul kul...
Skola idag, sen hem äta plugga(=datan) haha snart ska jag ut och gå en sväng med Angelica trevligt trevligt!

/ tildaaa

tisdag 21 april 2009

Tisdaaag

Ligger i min säng förtillfället, och det är meningen att jag ska plugga men det går ju som vabligt inge bra med det... Skulle verkligen behöva läsa igenom historian en gång i alla fall innan provet haha IG på det då (: Lyssnar på min Ipod oxå just nu är det EDM med Baby goodbye haha den är fett bra jag blir pep av den haha!
Nu ska jag ta av mig mina älskade pyjamas byxor och byta om till strumpbyxor sen ska jag och träffa Lina :) puss på henne!

/ tildaaa

måndag 20 april 2009

skola igen då...

Jaha, då var lovet över. Har tagit de lungt och sovit ut skönt skönt(: Hade bad idag på gympan men eftersom att jag är rädd för vatten så va jag inte med ;) haha ROLIGT att träffa Irma och mupparna igen har saknat henne<3 Sen åkte jag hem och bakade chokladbollar och försökte plugga men historia är förbannat tråkigt så jag läste och läste i den där jävla boken men absolut inget! fastnade i mitt huvud... Kul Kul. Sen datan och så Angelica övertalade mig att gå och möta henne så hon kunde få Sex And The City filmen, självklart gjorde jag de så nu har mina grannar och dom på andra sidan vägen sett mina fina pyjamas byxor haha..

Ne nu måste jag sussa!
/ Tildaaa

fredag 17 april 2009

TRÅÅÅÅK

Ligger i min säng och är sur på mig själv... Skulle åka till Strängnäs och träffa Imisch men jag fixa mig en aning sent så jag hann icke med tåget, och jag ska jobba i morgon så de är lite sent att ta nästa för då åker jag typ dit sen hem direkt. Så nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Förbi gårn en sväng och träffa Sofie i alla fall men stannar nog inte där haha....

Åkte méd Felisia och Tommy till stallarholmen, jag och Felisia satt vi vattnet och pratade mys mys :)

Jobb i morgon sen på kvällen vill jag göra någon roligt känner jag, får se om de hände någont skulle inte förvåna mig alls om de blir en lika seg kväll som detta....

/ Tildaaa

tisdag 14 april 2009

Tisdaag

Jaha, i fredags va vi några hos Cornelina, trevligt trevligt. Kanske blev en aning mycket där mot slutet haha.... Sen lördagen kommer jag inte ihåg hände nog inget spec i alla fall och nu i två dagar har jag och Emelie tråkat ut oss rejält! Sitter i hennes säng just nu och väntar på att hon ska komma hem från stallet så vi kan kika på Camp Rock haha bästa filmen.

/ Tildaaa

fredag 10 april 2009

Fredaaag






Jaha nu har påsklovet börjat, mycket skönt. En seg start bara men det ska de bli ändring på idag! haha hoppas de händer något rooligt ikväll bara (:






veckan har varit hemsk, massa skit i skolan fyra prov och en uppsats inlämning kul kul men nu är de slut Tacka gud för de trodde näsatn jag skulle dö av allt pluggande haha






Nä nu måste jag börja fixa mig.


( Tildaaa
Va skulle världen va utan er? <3

måndag 6 april 2009

Måndag!

Halloj! idag är det måndag, det betyder skit tråkig dag i skolan, geografi uppsats... Och HOCKEY! är något taggad på det kan jag tala om, AIK-SSK i hovet. Åker in till sthlm vid halv fem med papsen och Marina ska åka med oxå. Sen ska vi äta innan. Åker hem med Marre oxå ska bli mysigt (:

Den här helgen var den absolut tråkigaste ever!!!! Har bara varit hemma var kanske en aning skönt.. haha men men är trött på mamma och janne nu bara. Har tittat på deras pensionär program i två dagar lixom haha! Ne men i lördags åkte jag till Södertälje ch träffa Felisia, vi fikade och satt vid maren i solen. as najs väder!

/ tildaaa

torsdag 2 april 2009

Torsdaaaaag

sitter i skolan, sista lektionen nu (: ska skriva samhällsuppsats men jag har allt på min data hemma och självklart sover min hjärna fortfarande när jag går hemifrån så jag glömde den... Det enda jag har gjort på den här lektionen är att ha kikat på kläder, massa fina saker från Monki som jag vill ha nu! Får inte börja kolla så för då vill jag bara ha allt! haha

Sis ringde och fråga vägen till Urban outfitters, och passa på att säga att vi ska äta tacos idag, så nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå så jag får åka hem och äta! Ska försöka att inte hungra ihjäl innan bara (:

Sen en pusssss till IRMA för att hon är så söt (:

/ Tildaaa

onsdag 1 april 2009

dööö va snygg!


Hur sexig är han inte? sjukt asså får ju nästan orgasm av att bara titta på han :O
Skola idag, jävligt segt, men Irma va söt som vanligt (:
sen hem och plugga till nu, tänkte äta något nu sen blir det hockey (:
Papsen och jag ska på AIK-SSK på hovet nu på måndag ska bli riktigt rooligt! Saknar min papi<3
Jusste tog sönder min mobil en aning idag oxå haha, hade nått ryck ocg drog loss knappar och kameraluckan, så den ser förjävlig ut så när Angelica kommer hem från jobbet blir det kära gamla lilla silvriga samsung mobil igen och sen hoppas på en ny i födelsedags present ;)
Nä nu spelar dom BÄSTA låten på Bandit Cervello-stay and bleed hur underbar är inte den?
/ tildaaa

tisdag 31 mars 2009

A-dag

Ledig idag, har A-dag i skolan så jag behövde inte åka dit skönt skönt (: Är med Emelie och Felisia men för tillfället är dom ute med Rocky så jag sitter här själv haha.

Helgen var trevlig, i fredags var jag på musikal Hair med Sis Marre Evelina och hennes sis( jenny sjöng fint), sen åkte jag till Tommy där Felisia, Cornelia, Angelica och massa folk var och kolla hockey och drack öl, Trevligt trevligt, halv två bussen hem sen sussa. Och i Lördags var jag bara hemma med familjen kikade på robinson och åt chips (:

/ Tildaa

fredag 27 mars 2009

freeeeedaaaaaaag!!!

D a m p! lite sur man blir ibland asså små saker att lacka sönder över!

Idag bär det av till Södertälje med Sis och några, ska kika på Jennys musikal (: Sen kanske träffa milla en sväng eller Emelie eller Fillen. Och i morgon är de lördag haha
Nu ska jag och Irmisch ragga upp Edina haha!

/ TILDAAAAA

torsdag 26 mars 2009

torsdaaaag

Idag var jag och Fille i Sthlm eftersom att jag hade en sådan fruktansvärd huvudvärk i morse så tänkte jag att då går det över när jag får spendera lite pengar haha, hittade en jätte tjusig body på monki (: och en kjol fin fint köpte en till kjol på gina oxå den va fiin sen tråkiga strumpbyxor och ett puder.... Åt på burgerking haha fille tyckte hamburgaren va seg haha....(sladrig)

Nu sitter vi hos Fille och ska kika på film och äta godis och dricka påskmust slå den haha

/ Tildaaa

söndag 22 mars 2009

22/3-09

Trevlig kväll igår(: Tjejmiddag hos johanna sen fest efter det, rock tema var det.


Amanda och Jenny hjälpte mig att fixa håret och sminket, och jag gav dom tips på hur dom skulle kunna göra så dom såg ut som killar haha de va temat på den festen dom skulle på väldigt roligt att se min syster som pojke kan jag tala om haha!


Idag har jag varit med Felisia, vi gick till gymnasik föreningen, skulle ha möte med Alice så nu har jag slutat helt med gymnastiken en aning tråkigt men jag har inte tid längre änner jag, får se om jag börjar igen till hösten (: sen åkte vi till Tommy och kollade på film the clique den va braa..


I morgon ska jag till sthlm och tandläkaren upp tidigt sen dit och efter de träffa papi.
/tildaa

lördag 21 mars 2009

Lördag!

Jaha, somna tidigt vakna tidigt, tråkig fredag men den blev ju va man gjorde den till haha chips och så ska de låta med familjen trevligt trevligt sen film sen somna jag haha typ tolv (: mkt skönt!

Sitter och väntar på Pappa som ska hämta Sis när han åker från sthlm sen mig. Vi ska till farmor och farfar och ta en fika eller nått ska bli najs har inte träffat dom på evigheter! Efter de känner jag för godis haha får se blir väll hem och fixa si inför kvällen i guess, tjejmiddag med rocktema hos Johanna (:

Jag ska ha en midjekjol i skinn som jag snott av syster sen ett grönt linne med ett mönster som är Felisias, mkt rockigt haha eller inte...

/ Tildaa

fredag 20 mars 2009

Fredag!

Fredag idag, väldigt skönt med helg veckan har gått fort men har haft massor att göra känns det som två prov och sen läxor och skit. Engelska provet gick jätte bra hoppas på minst vg på det matten däremot blir lätt IG haha! Ja ja nog om skolan..


Igår åkte jag in till södertälje direkt efter skolan med Emelie vi gick en sväng på stan innan vi åkte till Felisia, mys mys. Sen hem och plugga engelska.


Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, tagga in för i morgon som alla andra? hmm njae ska ju inte dricka i helgen( eller i alla fall inte köpa ;) Blir väll antagligen va med Emelie och Felisia i guess inte helt fel det heller haha söt nötar som dom är. Jag känner för att träffa gamla vänner faktiskt eller gamla och gamla sånna man inte träffat på typ? ja för länge sen skulle va najs (:

gammal bild från skolavslutningen i åttan haha (:

torsdag 19 mars 2009

Jag VILL ha!!







Jaa,skulle inte sitta fel hem och flörta lite med mamsen (:

torsdaag

Idag är det torsdag, sitter i skolan och väntar på lunch har haft matte prov gick INTE bra! Sen fick jag nyss reda på att jg inte kommer att få foto i tvåan för att det bara finns 13 platser!!! FY FAN va kasst tycker jag!Så jag fick välja om och det enda som fanns var tråkiga saker så det fick bli engelska speech och engelsk kultur jippi eller inte. Får åka till england i tvåan i alla fall lite najs (:

Igår var jag ute med Emelie och gick, tog en sväng förbi gårn och träffa söta Sofie sen hem vid halv åtta och kolla hockey haha ssk vann över växjö bra bra sen vann aik oxå haha....

Nä mat nu sen engelska och shakepeare sen samhäll till 20 i tre sen heeeeem skönt(:

onsdag 18 mars 2009

Onsdaaag!

onsdag idag! två lektioner i skolan väldigt onödig dag men men... Ska ut och gå med Emelie om en stund måste plugga lite innan bara och lägga in lite ny musik på ipoden. sen måste jag ringa papasen och be han sätta in pengar på mitt konto (: skriver mer i morgon

( Tildaa

lördag 14 mars 2009

14/3-09--Vissa klarar man sig inte utan

Lördag idag, ska till mariefred med tjejerna. Ska bli roligt fastän jag inte har nån aning om vem vi ska till eller vilka som ska dit haha de som vanligt (: Va med Felisia igår åt godis och kollade på läskigaste filmen The Unborn jag skojjar inte den va riktigt läskig! Både jag och Felisia satt ihop trycka i soffhörnet med täcket upp till näsan haha.
Nu ska jag fixa mej lite mer och klä på mej kläder (:
/Tildaaa

fredag 13 mars 2009

Hmm

Jaa hmm asså väldigt svårt det här... Jag har inga problem men det verkar ju som att jag kan släppa sakerna när det är dags eller? jag vet inte men ja hur ska jag förklar? ring så tar vi de på fonen hahaha

/ Tildaaaaaaah

onsdag 11 mars 2009

11/3-09

Onsdag idag då, sitter i skolan just nu väntar på lunchen som börjar om 25 minuter, har inte gjort mycket på den här lektionen typ letet information om trafficking som jag ska skriva en uppstats om. ( Borde börja med den!!!)

Mysig dag igår, hade film dag med Felisia och Emelie. Jag och Emelie tog åtta bussen hem i snön och Emelie haka typ tre gånger de va lite roligt tycker jag (: nä nu ska jag ta och kila

/ Tildaa

tisdag 10 mars 2009

Tisdaaag

Halloj! Sitter hos Fille och tar de lugnt med henne och Emelie, har kikat på film den där säg att du älskar mej och nu partik1,5 den är lite rolig tycker jag (: Nu ska vi vänta på att Human trafficking som snart är klar den är bra men förbannat hemsk kan jag tala om!

I morgon blir det nog skola om jag inte har ont i magen då med.... Nä tillbaka till filmen!

Rocky blev lite arg och bet mej i benet när jag glömde skriva han så ROCKY är här oxå<3>

E&F<3

/ Tildaa

måndag 9 mars 2009

Måndag

A-dag idag, väldigt skönt i lördags va vi tjejer hos Cornelia sen kom det lite folk dit och sen drog vi vidare till nån vet inte vem de var.. Sen sussa jag hos Cornelia lite roligt de med.

Igår var jag hemma med familjen och tog de lugt vi kikade på film och sen de där whipeout på femman, somnade runt elva va trött efter lördagen haha och idag vet jag inte vad jag ska hitta på ska nog ta och ringa Emelie snart (:

/ Tildaa

lördag 7 mars 2009

Lördag

Lördag idag då, var i sthlm med syster och träffade pappa. Vi åt på mongolisk resturang väldigt gott, och Amanda hittade två jätte fina balklänningar som hon köpte (:

Sitter och väntar på att Felisia och Emelie ska komma förbi sen ska vi till Cornelia, blir lite party där idag trevligt! I morgon ska jag sis och mami upp till Janne på sjukhuset och hälsa på den stackaren <3>

/ Tildaa

fredag 6 mars 2009

Mys

Åkte med Felisia och Tommy och någon snubbe till sthlm, dom åt thai buffé sen åkte vi till heron och kikade på Män som hatar kvinnor, den va bra men lite seg i början. Mycket trevlig fredag tycker jag! Kom hem vid tolv och mamma blev överlycklig över att inte behöva vara själv hemma längre söt hon är(: hon känner sig lite ensam nu när Janne är på sjukan kan förstå det inte så kul... Ska sussa nu upp tidigt och duscha och fixa lite sen till sthlm igen för att äta med papsen sen bär det av till Cornelia trevligt trevligt..

/ Tildaa
Freeedag
Jaha ny blogg nu (: trevligt för er som läste den förra haha... Skolan idag va skön gjorde typ inget skrev en dikt typ haha, vet inte vad som händer ikväll får se tar det nog rätt lungt och kör gärnet i morgon (: Emelie och Angelica lär man nu träffa ilf dom kommer man ju aldrig ifrån haha skojja bara!


Ska upp till sthlm med sis i morgon oxå, träffa papsen och äta upp hans pengar. Väldigt snäll enligt mej hoppas på nya skor oxå men man ska väll inte hoppas för mycket ,men jag menar har inte träffat han på typ en månad och han är nog skyldig mej ett par pumps haha(: Fast han köpte ju min fiina rosa data såå ja skit samma..

I morgon blir det i alla fall Cornelia på kvällen ska bli otroligt roligt ( rimm haha cool jag är) Jusste var med Angelica i skolan igår vi va där i typ 45 min sen fick dom sluta så vi drog ner på stan och åt och jag köpte as najsiga solbrillor och en ny jacka mkt najs! på tal om brillor så har jag börjat använda mammas läsglasögon när jag läser och sitter vid datan haha början bli lite orolig jag mena jag är typ 17 och måste ha hennes brillor då är det lite illa haha!

/ Tildaa