tisdag 31 mars 2009

A-dag

Ledig idag, har A-dag i skolan så jag behövde inte åka dit skönt skönt (: Är med Emelie och Felisia men för tillfället är dom ute med Rocky så jag sitter här själv haha.

Helgen var trevlig, i fredags var jag på musikal Hair med Sis Marre Evelina och hennes sis( jenny sjöng fint), sen åkte jag till Tommy där Felisia, Cornelia, Angelica och massa folk var och kolla hockey och drack öl, Trevligt trevligt, halv två bussen hem sen sussa. Och i Lördags var jag bara hemma med familjen kikade på robinson och åt chips (:

/ Tildaa

fredag 27 mars 2009

freeeeedaaaaaaag!!!

D a m p! lite sur man blir ibland asså små saker att lacka sönder över!

Idag bär det av till Södertälje med Sis och några, ska kika på Jennys musikal (: Sen kanske träffa milla en sväng eller Emelie eller Fillen. Och i morgon är de lördag haha
Nu ska jag och Irmisch ragga upp Edina haha!

/ TILDAAAAA

torsdag 26 mars 2009

torsdaaaag

Idag var jag och Fille i Sthlm eftersom att jag hade en sådan fruktansvärd huvudvärk i morse så tänkte jag att då går det över när jag får spendera lite pengar haha, hittade en jätte tjusig body på monki (: och en kjol fin fint köpte en till kjol på gina oxå den va fiin sen tråkiga strumpbyxor och ett puder.... Åt på burgerking haha fille tyckte hamburgaren va seg haha....(sladrig)

Nu sitter vi hos Fille och ska kika på film och äta godis och dricka påskmust slå den haha

/ Tildaaa

söndag 22 mars 2009

22/3-09

Trevlig kväll igår(: Tjejmiddag hos johanna sen fest efter det, rock tema var det.


Amanda och Jenny hjälpte mig att fixa håret och sminket, och jag gav dom tips på hur dom skulle kunna göra så dom såg ut som killar haha de va temat på den festen dom skulle på väldigt roligt att se min syster som pojke kan jag tala om haha!


Idag har jag varit med Felisia, vi gick till gymnasik föreningen, skulle ha möte med Alice så nu har jag slutat helt med gymnastiken en aning tråkigt men jag har inte tid längre änner jag, får se om jag börjar igen till hösten (: sen åkte vi till Tommy och kollade på film the clique den va braa..


I morgon ska jag till sthlm och tandläkaren upp tidigt sen dit och efter de träffa papi.
/tildaa

lördag 21 mars 2009

Lördag!

Jaha, somna tidigt vakna tidigt, tråkig fredag men den blev ju va man gjorde den till haha chips och så ska de låta med familjen trevligt trevligt sen film sen somna jag haha typ tolv (: mkt skönt!

Sitter och väntar på Pappa som ska hämta Sis när han åker från sthlm sen mig. Vi ska till farmor och farfar och ta en fika eller nått ska bli najs har inte träffat dom på evigheter! Efter de känner jag för godis haha får se blir väll hem och fixa si inför kvällen i guess, tjejmiddag med rocktema hos Johanna (:

Jag ska ha en midjekjol i skinn som jag snott av syster sen ett grönt linne med ett mönster som är Felisias, mkt rockigt haha eller inte...

/ Tildaa

fredag 20 mars 2009

Fredag!

Fredag idag, väldigt skönt med helg veckan har gått fort men har haft massor att göra känns det som två prov och sen läxor och skit. Engelska provet gick jätte bra hoppas på minst vg på det matten däremot blir lätt IG haha! Ja ja nog om skolan..


Igår åkte jag in till södertälje direkt efter skolan med Emelie vi gick en sväng på stan innan vi åkte till Felisia, mys mys. Sen hem och plugga engelska.


Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, tagga in för i morgon som alla andra? hmm njae ska ju inte dricka i helgen( eller i alla fall inte köpa ;) Blir väll antagligen va med Emelie och Felisia i guess inte helt fel det heller haha söt nötar som dom är. Jag känner för att träffa gamla vänner faktiskt eller gamla och gamla sånna man inte träffat på typ? ja för länge sen skulle va najs (:

gammal bild från skolavslutningen i åttan haha (:

torsdag 19 mars 2009

Jag VILL ha!!







Jaa,skulle inte sitta fel hem och flörta lite med mamsen (:

torsdaag

Idag är det torsdag, sitter i skolan och väntar på lunch har haft matte prov gick INTE bra! Sen fick jag nyss reda på att jg inte kommer att få foto i tvåan för att det bara finns 13 platser!!! FY FAN va kasst tycker jag!Så jag fick välja om och det enda som fanns var tråkiga saker så det fick bli engelska speech och engelsk kultur jippi eller inte. Får åka till england i tvåan i alla fall lite najs (:

Igår var jag ute med Emelie och gick, tog en sväng förbi gårn och träffa söta Sofie sen hem vid halv åtta och kolla hockey haha ssk vann över växjö bra bra sen vann aik oxå haha....

Nä mat nu sen engelska och shakepeare sen samhäll till 20 i tre sen heeeeem skönt(:

onsdag 18 mars 2009

Onsdaaag!

onsdag idag! två lektioner i skolan väldigt onödig dag men men... Ska ut och gå med Emelie om en stund måste plugga lite innan bara och lägga in lite ny musik på ipoden. sen måste jag ringa papasen och be han sätta in pengar på mitt konto (: skriver mer i morgon

( Tildaa

lördag 14 mars 2009

14/3-09--Vissa klarar man sig inte utan

Lördag idag, ska till mariefred med tjejerna. Ska bli roligt fastän jag inte har nån aning om vem vi ska till eller vilka som ska dit haha de som vanligt (: Va med Felisia igår åt godis och kollade på läskigaste filmen The Unborn jag skojjar inte den va riktigt läskig! Både jag och Felisia satt ihop trycka i soffhörnet med täcket upp till näsan haha.
Nu ska jag fixa mej lite mer och klä på mej kläder (:
/Tildaaa

fredag 13 mars 2009

Hmm

Jaa hmm asså väldigt svårt det här... Jag har inga problem men det verkar ju som att jag kan släppa sakerna när det är dags eller? jag vet inte men ja hur ska jag förklar? ring så tar vi de på fonen hahaha

/ Tildaaaaaaah

onsdag 11 mars 2009

11/3-09

Onsdag idag då, sitter i skolan just nu väntar på lunchen som börjar om 25 minuter, har inte gjort mycket på den här lektionen typ letet information om trafficking som jag ska skriva en uppstats om. ( Borde börja med den!!!)

Mysig dag igår, hade film dag med Felisia och Emelie. Jag och Emelie tog åtta bussen hem i snön och Emelie haka typ tre gånger de va lite roligt tycker jag (: nä nu ska jag ta och kila

/ Tildaa

tisdag 10 mars 2009

Tisdaaag

Halloj! Sitter hos Fille och tar de lugnt med henne och Emelie, har kikat på film den där säg att du älskar mej och nu partik1,5 den är lite rolig tycker jag (: Nu ska vi vänta på att Human trafficking som snart är klar den är bra men förbannat hemsk kan jag tala om!

I morgon blir det nog skola om jag inte har ont i magen då med.... Nä tillbaka till filmen!

Rocky blev lite arg och bet mej i benet när jag glömde skriva han så ROCKY är här oxå<3>

E&F<3

/ Tildaa

måndag 9 mars 2009

Måndag

A-dag idag, väldigt skönt i lördags va vi tjejer hos Cornelia sen kom det lite folk dit och sen drog vi vidare till nån vet inte vem de var.. Sen sussa jag hos Cornelia lite roligt de med.

Igår var jag hemma med familjen och tog de lugt vi kikade på film och sen de där whipeout på femman, somnade runt elva va trött efter lördagen haha och idag vet jag inte vad jag ska hitta på ska nog ta och ringa Emelie snart (:

/ Tildaa

lördag 7 mars 2009

Lördag

Lördag idag då, var i sthlm med syster och träffade pappa. Vi åt på mongolisk resturang väldigt gott, och Amanda hittade två jätte fina balklänningar som hon köpte (:

Sitter och väntar på att Felisia och Emelie ska komma förbi sen ska vi till Cornelia, blir lite party där idag trevligt! I morgon ska jag sis och mami upp till Janne på sjukhuset och hälsa på den stackaren <3>

/ Tildaa

fredag 6 mars 2009

Mys

Åkte med Felisia och Tommy och någon snubbe till sthlm, dom åt thai buffé sen åkte vi till heron och kikade på Män som hatar kvinnor, den va bra men lite seg i början. Mycket trevlig fredag tycker jag! Kom hem vid tolv och mamma blev överlycklig över att inte behöva vara själv hemma längre söt hon är(: hon känner sig lite ensam nu när Janne är på sjukan kan förstå det inte så kul... Ska sussa nu upp tidigt och duscha och fixa lite sen till sthlm igen för att äta med papsen sen bär det av till Cornelia trevligt trevligt..

/ Tildaa
Freeedag
Jaha ny blogg nu (: trevligt för er som läste den förra haha... Skolan idag va skön gjorde typ inget skrev en dikt typ haha, vet inte vad som händer ikväll får se tar det nog rätt lungt och kör gärnet i morgon (: Emelie och Angelica lär man nu träffa ilf dom kommer man ju aldrig ifrån haha skojja bara!


Ska upp till sthlm med sis i morgon oxå, träffa papsen och äta upp hans pengar. Väldigt snäll enligt mej hoppas på nya skor oxå men man ska väll inte hoppas för mycket ,men jag menar har inte träffat han på typ en månad och han är nog skyldig mej ett par pumps haha(: Fast han köpte ju min fiina rosa data såå ja skit samma..

I morgon blir det i alla fall Cornelia på kvällen ska bli otroligt roligt ( rimm haha cool jag är) Jusste var med Angelica i skolan igår vi va där i typ 45 min sen fick dom sluta så vi drog ner på stan och åt och jag köpte as najsiga solbrillor och en ny jacka mkt najs! på tal om brillor så har jag börjat använda mammas läsglasögon när jag läser och sitter vid datan haha början bli lite orolig jag mena jag är typ 17 och måste ha hennes brillor då är det lite illa haha!

/ Tildaa