torsdag 27 augusti 2009

Promise me

Åh vad bra musik jag har på min döda ipod! är verkligen överlycklig haha hittar inte den förbannade sladden heller! Lyssnar just nu på Bandit på internett, mycket bra musik men de skulle ju inte sitta fel med lite Dead By Aprils album eller vad säger vi? Kom hem typ kvart över fem, kom hem coh ingen är hemma, ingen mat finns absolut ingenting! kollade igenom hela köket men kunde inte hitta annat än makaroner och äcklig soppa och de tänker jag knappast äta! Så efter ett argt samta till Mami gjorde jag scones, fick bli min middag haha bra där(Y)


Skolan idag, seg seg seg är nog det enda jag kan säga, Väntar på att Johanna kan bli snabbare att svara på sms och att Emelie ska komma hem från stallet, så vi kan träffas och ta en cigg och en promenad till Hanna och hämta min tröja! :)


/ Tildaaaa

onsdag 26 augusti 2009

Onsdaaaaag

Skolan just nu då, är så sjukt tråkigt. Har varit här sen halv nio hade ne lektion sen en timma och en kvarts rast, sen en liektion till till kvart över tolv, och gissa vad jag har nu? JO tre jävla timmar hål från tolv till tre! Tror folk seriöst att jag kommer sitta kvar i skolan varje onsdag och dö bara för att lektionerna är helt cp? NEJ! glöm de kan jag lika gärnaåka hem och jobba..

Igår skulle jag och Emelie med Marina ut och springa men de gjorde vi inte för ingen av hos har marinas kondition haha, åkte till moraberg och kolla på mobiler istället :) Köpte en rosa samsung touch mycket fin tycker jag :) (lägger in bild sen kanske)Nu är det bara 45 minuter kvar tills jag börjar, så jag ska väll ta och leta reda på Irma

/tildaaaa

måndag 24 augusti 2009

What can I say?

Okej, börjar väll med helgen som vanligt då: Fredag: krätfskiva hos Johanna, var även fest för hennes käraste Mattias som fyllde 17 år:D grattis!

Sen lördag: Började med att sitta utanför stagedivedayout, sen ville jag in och kolla på banden så jag höll på att dö haha så Emelie och jag köpte billjetter och gick in :) Dead by april och millencollin så sjukt bra! Även sonic syndicate va bra.. Träffade en kille som hette Paul där, haha han spelade tidigare på dagen med theyashin som kommer från scottland, satt backstage med han ;) haha sen ville han att jag och Emelie skulle följa med till deras hotel i Södertälje, tänkte de först men sen kom jag på att jag skulle jobba och Emelie tyckte de skulle vara skönt att sussa i sin egna säng haha. Så jag fick lämna han med min msn synd synd skulle hängt på asså! Ja Ja nog om de!

Idag var det skola, hade första naturkunskaps lektionen snubben är ju helt pantad r min enda kommentar!

Sitter just nu och knarkar Dead by aprils album så sjukt bra!
/ Tildaaaa

torsdag 20 augusti 2009

Torsdag

Igår började skolan, hade bara upprop ganska onödigt. Sen idag hade vi en lektion fast den lekte vi på, byggde torn av tidningspapper typ :P haha stört. Fick reda på att jag fick foto i alla fall, lite sjukt för jag var tvungen att byta i våras för att jag hade för dålig närvaro för att få en plats aja David och jag ska haa dom lektionerna tlsm :)

Igår när Sis kom hem från jobbet gick vi och hyrde film och köpte chips och gräddfil ( på hennes kort) haha. Såg My best friends girl den va bra ! Nu ska jag äta sen kika på gossip girl!
'
/Tildaaaa

måndag 17 augusti 2009

Måndag?

Helgen?: Fredag va jag med Felisia kikade på camprock, sen körde Tommy hem mig vid tolv, när jag kom hem titta jag på Bedtime stories lite rolig(:

I Lördags åkte jag Sis och Kicko upp till Sthlm och hem till papi, åt mat sen ner till Sveavägen och kika på bilarna där haha :P Kom hem två, pendeln var ju sjukt seg så jag missa tolv bussen... Fick som tur va Amandas nyckel till Kicko så jag kunde vänta där haha..
I söndags jobbade jag, gick väll helt okej tror jag...

Har varit med Marina och Emelie idag, sen kom Johanna och Felicia mys mys, Kikade på How to lose a guy in teen days, rolig film asså!

I morgon blir det nio bussen till sthlm igen, till tandläkaren först sen ska jag och Papi äta lunch!
Onsdag börjar skolan.....

/ Tildaaa

fredag 14 augusti 2009

Fredaaaaaaag

Åkte in till Södertälje med Corre och Marina med två bussen mötte Felisia, gick och fika på gamla waynes sen halv fyra bussen hem och åt mat :) Sen fem bussen tillbax till tälje med Fille, sitter hos henne nu och lyssnar på musik och väntar på att Camp Rock ska ladda ner sig klart sen ska vi kika på den och äta chips haha så mysigt!

Bästa låten så grymt bra!: Simple plan- Save you

Har hittat min kärlek oxå haha! snyggaste pojken jag skojar inte lägger in bild när jag får tag i en ;) hahaha!

/ Tildaaaa

torsdag 13 augusti 2009

Hardcore

Igår åkte jag och Cornelia in till Felisia med halv vå bussen, gick till willys ich köpte mat sen satte vi oss i parken med Rocky och hade picknick mys mys. Sen blev jag och Felisia kissnödiga och eftersom att jag inte kan kissa ute va vi tvugna att kila hem haha. Satt och prata till sju då skulle Corre åka hem, när hon åkt gick jag och Fille till willys igen och köpte massa chips och dipp, sen fetta vi framför Ice Age 3 rolig film det där haha. Tog elva bussen hem:)

Idag vakna jag av att nån ringde från jobbet, eftersom att jag sov svara jag inte utan stängde bara av ljudet haha, sen ringde dom hem då fick jag damp och slänge igen dörren till rummet haha! Sen ringer dom sju minuter senare till mobilen igen! Hallå får folk sova när dom är lediga eller?? haha

Väntar på att mami ska komma hem och laga mat sen ska jag träffa Felisia, Cornelia och Marina:)

/ Tildaaa

onsdag 12 augusti 2009

Osndag

En vecka kvar till skolan...Har hört att ersättnings bussarna går som om vi bodde på mars eller nått kommer få spader på det där!

Imåndags sov jag hos Milla vi hade de jätte mysigt satt på hennes balkong till typ fyra på morgonen och snacka massa:)

Idag ska jag träffa Felisia, skulle åkt in med tolv bussen men dom ringde från jobbet och berättade att SIS vurpat med moppen och är på väg till akuten i ambulans.. Mami är där nu så jag stannar nog hemma tills jag vet hur de är med henne, eller så åker jag in till F och har nära till sjukan får se..

/ Tildaaa

söndag 9 augusti 2009

sunday bloody sunday

Halloj! I fredags fyllde Marina 17 år! Mycket trevlig kväll blev det hos henne först middag med tjejerna sen blev det fest :) Lördagen blev de film en aning sliten så där haha. Sen idag åkte jag och Sis in till södertälje en sväng kika i affärer sen åt vi glass och träffa jenny mys mys! Sen hem åt mat och Träffa Emelie efter de, åkte till hennes häst sen till hökan och träffa brudarna igen satt där och prata och åt godis :) I morgon ska jag nog träffa Felisia om hon vaknar nån gång haha den tjejen har en tendes att kunna sussa en hel dag haha (:

Lite bilder från en lördag för nån helg sen när jag och marina åkte till S-näs och träffa otroligt roliga människor!



/ Tildaaa

onsdag 5 augusti 2009

Onsdaaaaaaag

Jaha, sitter för tillfället hos Emelie med Marina, Emelie är home alone till fredag så mitt uppdrag är att rädda henne från alla spöken och mördare som kanske kommer och stör henne på natten haha!

Lagade potatisgratäng och kött förut lite gott, sen ville jag ha varma mackor haha och Emelie chips så hon åkte med Lollo och kirra det där :) Snart kommer Rebecca Julia och Erika tror jag blir mys ikväll tror jag :)

/ Tildaaaa
Fin bild på hur man får upp en vin flaska om man inte har en öppnare, då tar man en spik och en hammare (Y) hahaha

lördag 1 augusti 2009

Lördag

Har precis duschat och fixat mig, ska snart cykla till Marina där Emelie är oxå :) Vet inte vad vi ska göra men vi har alltid kul. Felisia ska jag träfa oxå Milla me<3

/ tildaaaaa