söndag 26 juli 2009

Helgen då, fredagen började med Södertälje med Mamsen shoppade upp halva lönen haha bra där(Y) sen hem fixa sig sen gick jag till Corre, hjälpte henne med naglarna sen kom det lite folk och föra där innan vi skulle till Arne, kom dit vid tio trevligt trevligt! Åkte hem till Felisia och Tommy och sussa, efter att Fille legat en stund på toan och att jag ätit upp alla varma mackor som ingen ville ha haha! Fy satan va gott de va asså! haha


Åkte hem från Södertälje vid fyra hem och åt mat duscha sen blev det an dag i sängen mys mys! Idag vaknade jag halv två, åkte med Emolie till hästen sen hem fixa mig och träffa Lina, va ett tag sen jag träffa den tösen!<3
/ Tildaaa

torsdag 23 juli 2009

F

Idag har jag varit med Felisia:) åkte till sthlm och åt mat med papi, sen hem till henne och tommy, hade "picknick" i parken en stund haha sen kom regnet då gick vi hem och kikade på 17 again den va lite rolig:) Tog elva bussen hem, och när jag klev av var det kolsvart ute, blev en aning rädd och ringde mami så hon kom och mötte mig haha hade strömavbrott i typ två timmar haha! Inga lampor funka haha.. I morgon ska jag försöka ta mig in till tälje en sväng sen på kvällen blir de Felisia och corre och folk trevligt trevligt!

I’m stuck in a coma
Stuck in a never ending sleep
And someday I’ll wakeup
And realize that I made everything up

onsdag 22 juli 2009

!

Har precis kommit hem från kolmården, var ganska trevligt :) Ska kankse träffa Emelie sen om hon inte tänker hänga i stallet hela kvällen.. Om hon gör det blir det film snart och chips! MUMS

/ tildaaa

måndag 20 juli 2009

Måndag!

Jobbat tre dagar i rad nu, sista dagen i morgon ska bli så jävla skönt! På onsdag ska jag åka till kolmården med Mamsen, Janne och Majsan haha lite trevligt får jag hoppas att de blir i alla fall ;) Sen i helgen bär det nog av en sväng upp till sthlm och träffa Papsen och bränna lite av lönen:) Pratade med han i telen nyss, vi funderade på vad vi skulle kunna hitta på nu när jag är ledig, så de blir nog en kryssning, grönan, kolmården igen haha, allsång och mera små saker:) blir nog mys det där, Pappa är roligare än Mamma haha!

Saknar min söta vän Felisia oxå, måste pallra mig hem till henne nu snart! <3

/ tildaaa

tisdag 14 juli 2009

Scars for life

Äntligen ledig två dagar! Känns som jag har jobbat hela livet haha eller sen i torsdag ialla fall. Så nu har jag bara sex dagar kvar av jobb innan de är slut på det! Skönt de.

I söndags va vi tjejer hos johanna och grillade himla trevligt, igår gick jag upp till Jenny där jag skull hämta Systers cykel men jag blev kvar där till kvart över tolv eller nått sen hem och sussa och jobba:)
Idag efter jobbet cyklade jag till Marina där Felicia och Johanna var sen kom Erica och Emelie,kikade på skräckisar haha hade inte varit lika rädd om Marina inte skrikit varje gång så man flög tre meter åt sidan haha. Nu ligger jag i min säng och kikar på CSI Miami ska sova snart och sova lääääänge! Tänker nog ligga i sängen hela dagen om ingen kommer med nått riktigt lockande..

/ Tildaaaaaaaa

onsdag 8 juli 2009

....

Idag träffa jag papsen, åkte till Kicko och träffa syster sen kom pappa och hämta oss i tälje så åkte vi och bowla haha sen åt vi mat :) Till framor efter det och sa hej sen körde han ut mig till Johanna där hon Emelie och Mattias va satt och snacka skit:) Trevligt trevligt! Ska nog sova snart jobbar nu varje dag till på tisdag kommer dö eller nått, får se vad som händer men de blir lugnt tills jag är ledig. Nu ska jag fixa matlåda haha sen blir det en film!


/ Tildaaa

onsdag 1 juli 2009

S-näs

Jaha, hittade en fin bikini tack och lov! blev en vit jätte fin överdel och en svart vit guld randig underdel:) tar kort sen nån gång haha. Ska äta kycklingsallad snart sen möta sis igen och kirra en sak, sen bär det av till Strängnäs med 16.19 tåget och träffa Edina Irma och Viooo ska bli mys har saknat dom mupparna:) <3

Nä nu måste jag raka benen haha ser ju nästan ut som en man för fan, känns lite onödigt att raka dom när man jobbar.. haha HÖRS!

/ tildaaa