onsdag 29 april 2009

Grey´s anatomy hela dagen, tre avsnitt kvar på andra säsongen. Tänkte baka paj men då är vaniljsåsen slut och paj utan vaniljsås? Nä skulle inte tro de! Så jag bestämde mig att göra smoothie så jag häller i vanilj youghurt, blåbär och hallon i mixern och trycker på knappen, vad händer? ABSOLUT ingenting!!!!! Ringer mamma och dampar i telefonen för att jag var så förbannat socker sugen, och hon babblar om att sätta fast den hårt men de gjorde jag? Så hon och janne skulle komma hem snart sa hon men nu är det två timmar en så jag börjar undra var dom är...... ja ja valborg i morgon :)

/ tildaaa

En vecka

Jaha, kom precis på att jag fyller år om vecka, inte så mycket att se framemot tycker jag, 17 är en värdelös ålder egentligen. Vad får man göra lixom? inget haha vänta ett år tills man blir 18? Ja de blir väll antagligen så....

Sitter i skolan förtillfället har hål, så Vio och jag satte oss i biblan. Hon pluggar geografi och jag nördar data och väntar på att Irma ska bli klar på elevrådet. Börjar om en halv timme med matte sen geografi, skönt att vi är lediga i morgon orkar inte med skolan :)

jusste! mitt öga har fått ryck och blivit rött och svullet!? haha antagligen inflamation med min tur men man kan ju hoppas på att det är pollen.... Nä nu ska vi kila ut i det fina vädret en sväng innan vi börjar :)

/ Tildaaaa

tisdag 28 april 2009

tisdag!

Tisdag idag, har varit i skolan gick helt okej men jag har fått lock eller nått fel i mitt öra så jag hör nästan ingenting i de nu haha, och hes är jag oxå. Ja ja valborg snart :)

Skolan va seg och tråkig, åkte ner till stan efter skolan med Irma Violetta och Jens, träffa nåra sen gick vi och fikade på prinsen mysigt! Jätte skönt väder är de oxå skönt att komma ut har ju legat inne tills idag.

Idag när jag kom hem såg jag att janne fixat min tv så nu har jag alla kanaler najs! Och igår köpte mamsen och janne guitar hero till moi och Step up 2 bästaste filmen måste bara beställa etten oxå :) Sen har jag och mamma beställt massa kläder som jag ska få i födelsedags present:)

/ Tildaaa

söndag 26 april 2009

Söndag..

Jaha nu har jag legat hemma sen i torsdags efter skolan, börjar bli jävligt tröttsamt kan jag berätta! Och jag får inte gå till skolan i morgon heller. Okej de ska bli ganska skönt faktiskt haha men jag får inte gå ut då heller.. Får hoppas på att jag får gå ut på tisdag har ett behov som jag känner är förbannat stort just nu!!! Hahaha


Igår låg jag och tittade på VH1 som hade Britney Spears weekend hela dagen tack och lov för det! Sen en film Guldkompassen söt film de där, sen Robinsson haha med familjen ganska roligt att höra mamma och janne försöka gissa ut vilka som ska gå ihop mot nån annan och tvärt om haha! Efter det kikade vi på rocky balboa konstig film säger jag.


Den här dagen har jag bara legat i min säng och tittat på Greys anatomy hela första säsongen, och är på avsnitt fem på andra. Nu ska jag duscha sen kika på mer grisar och atomer sen blir det wipe out :)

fredag 24 april 2009

Fredag

Roligt att bli sjuk till helgen, missade nationella i engelska idag oxå, tänkte gå dit men mådde jätte dåligt i morse så fick inte gå nånstans... Feber, ont i halsen och huvudet inte roligt, har legat i sängen hela dagen och druckit te och juice tröck i mig några smöriga makaroner får inte ner något lite tråkigt när jag är förbannat sugen på varma mackor men kan inte svälja de haha ja ja i morgon kanske :)

Har tittat på Talang 2009 och sen berg flyttar in och nu slutet av singing bee haha kul kväll, skulle inte säga de va.. Pratade med Papi i telen oxå han tyckte lite synd om mig för att jag är sjuk igen och att jag inte får någon lön den här månaden så han skulle säta in pengar på mitt konto :) TACK Papi!<3

/ Tildaaaa

onsdag 22 april 2009

Ge mig dej!

Jaha, går lika bra att plugga idag som igår vilket betyder att de går helt åt helvette! Matteprovet gick inte heller bra sämre än väntat faktiskt kul kul...
Skola idag, sen hem äta plugga(=datan) haha snart ska jag ut och gå en sväng med Angelica trevligt trevligt!

/ tildaaa

tisdag 21 april 2009

Tisdaaag

Ligger i min säng förtillfället, och det är meningen att jag ska plugga men det går ju som vabligt inge bra med det... Skulle verkligen behöva läsa igenom historian en gång i alla fall innan provet haha IG på det då (: Lyssnar på min Ipod oxå just nu är det EDM med Baby goodbye haha den är fett bra jag blir pep av den haha!
Nu ska jag ta av mig mina älskade pyjamas byxor och byta om till strumpbyxor sen ska jag och träffa Lina :) puss på henne!

/ tildaaa

måndag 20 april 2009

skola igen då...

Jaha, då var lovet över. Har tagit de lungt och sovit ut skönt skönt(: Hade bad idag på gympan men eftersom att jag är rädd för vatten så va jag inte med ;) haha ROLIGT att träffa Irma och mupparna igen har saknat henne<3 Sen åkte jag hem och bakade chokladbollar och försökte plugga men historia är förbannat tråkigt så jag läste och läste i den där jävla boken men absolut inget! fastnade i mitt huvud... Kul Kul. Sen datan och så Angelica övertalade mig att gå och möta henne så hon kunde få Sex And The City filmen, självklart gjorde jag de så nu har mina grannar och dom på andra sidan vägen sett mina fina pyjamas byxor haha..

Ne nu måste jag sussa!
/ Tildaaa

fredag 17 april 2009

TRÅÅÅÅK

Ligger i min säng och är sur på mig själv... Skulle åka till Strängnäs och träffa Imisch men jag fixa mig en aning sent så jag hann icke med tåget, och jag ska jobba i morgon så de är lite sent att ta nästa för då åker jag typ dit sen hem direkt. Så nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Förbi gårn en sväng och träffa Sofie i alla fall men stannar nog inte där haha....

Åkte méd Felisia och Tommy till stallarholmen, jag och Felisia satt vi vattnet och pratade mys mys :)

Jobb i morgon sen på kvällen vill jag göra någon roligt känner jag, får se om de hände någont skulle inte förvåna mig alls om de blir en lika seg kväll som detta....

/ Tildaaa

tisdag 14 april 2009

Tisdaag

Jaha, i fredags va vi några hos Cornelina, trevligt trevligt. Kanske blev en aning mycket där mot slutet haha.... Sen lördagen kommer jag inte ihåg hände nog inget spec i alla fall och nu i två dagar har jag och Emelie tråkat ut oss rejält! Sitter i hennes säng just nu och väntar på att hon ska komma hem från stallet så vi kan kika på Camp Rock haha bästa filmen.

/ Tildaaa

fredag 10 april 2009

Fredaaag






Jaha nu har påsklovet börjat, mycket skönt. En seg start bara men det ska de bli ändring på idag! haha hoppas de händer något rooligt ikväll bara (:






veckan har varit hemsk, massa skit i skolan fyra prov och en uppsats inlämning kul kul men nu är de slut Tacka gud för de trodde näsatn jag skulle dö av allt pluggande haha






Nä nu måste jag börja fixa mig.


( Tildaaa
Va skulle världen va utan er? <3

måndag 6 april 2009

Måndag!

Halloj! idag är det måndag, det betyder skit tråkig dag i skolan, geografi uppsats... Och HOCKEY! är något taggad på det kan jag tala om, AIK-SSK i hovet. Åker in till sthlm vid halv fem med papsen och Marina ska åka med oxå. Sen ska vi äta innan. Åker hem med Marre oxå ska bli mysigt (:

Den här helgen var den absolut tråkigaste ever!!!! Har bara varit hemma var kanske en aning skönt.. haha men men är trött på mamma och janne nu bara. Har tittat på deras pensionär program i två dagar lixom haha! Ne men i lördags åkte jag till Södertälje ch träffa Felisia, vi fikade och satt vid maren i solen. as najs väder!

/ tildaaa

torsdag 2 april 2009

Torsdaaaaag

sitter i skolan, sista lektionen nu (: ska skriva samhällsuppsats men jag har allt på min data hemma och självklart sover min hjärna fortfarande när jag går hemifrån så jag glömde den... Det enda jag har gjort på den här lektionen är att ha kikat på kläder, massa fina saker från Monki som jag vill ha nu! Får inte börja kolla så för då vill jag bara ha allt! haha

Sis ringde och fråga vägen till Urban outfitters, och passa på att säga att vi ska äta tacos idag, så nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå så jag får åka hem och äta! Ska försöka att inte hungra ihjäl innan bara (:

Sen en pusssss till IRMA för att hon är så söt (:

/ Tildaaa

onsdag 1 april 2009

dööö va snygg!


Hur sexig är han inte? sjukt asså får ju nästan orgasm av att bara titta på han :O
Skola idag, jävligt segt, men Irma va söt som vanligt (:
sen hem och plugga till nu, tänkte äta något nu sen blir det hockey (:
Papsen och jag ska på AIK-SSK på hovet nu på måndag ska bli riktigt rooligt! Saknar min papi<3
Jusste tog sönder min mobil en aning idag oxå haha, hade nått ryck ocg drog loss knappar och kameraluckan, så den ser förjävlig ut så när Angelica kommer hem från jobbet blir det kära gamla lilla silvriga samsung mobil igen och sen hoppas på en ny i födelsedags present ;)
Nä nu spelar dom BÄSTA låten på Bandit Cervello-stay and bleed hur underbar är inte den?
/ tildaaa