tisdag 29 september 2009

Åh!

Min vinter depprission börja i morse för att när jag vakna var det 1 grad ute! Ärligt det är september! Fy va kallt det har varihela dagen! och det blev inte bättre när jag fick höra av nån si skolan att det tydligen ska snöa i veckan?! herregud det är ju inte ens snö på julafton...

Sis kommer hem om nio dagar, saknar henne massor! Hoppas hon läser mitt inlägg om godis bara haha!

Väntar på mat just nu, sen blir det pilates och efter det bär det av till Marina för att kika på hockey lite peppe på den? japp!

/ Tildaa

torsdag 24 september 2009

Regn

Torsdag, regnar ute. Regnar massa ute. Har hål till kvart över ett. Webbdesign då sen foto förjävla tråkigt vill hem. Missar gossipgirl idag oxå kul. Vill träffa Milla men hon har tydligen tappat sin mobil för hon svarar inte på sms längre? Ska jobba i helgen döda mig. Vill göra något roligt med tjejerna. Kanske bio med papi på fredag. Men det är et STORT kanske. Skulle inte heller sitta fel med blåbärs paj.Hockey idag Marina ska dit vill oxå men icke. Mycket klaga idag men som sagt det regnar ute....

/Tilda

söndag 20 september 2009

sjuk kväll! haha


Bild och citat får räcka för att beskriva igår.. haha
Marina idag på goggos: "Jävla kanin! både pippar och äter som en" hahahaha

torsdag 17 september 2009

Toooorsdaaag

Jag är så sjukt söt sugen igen! Undrar vad mitt problem är, vill ha godis, tårta, varmamackor, less fat sourcream chips, dipp, rulltårta, blåbärs paj med vanilj sås, jorbgubbar med grädde och massa!

Ååh nu är det bara 25 minuter kvar till jag ska hem och ("åka till tandläkaren")innan kila ner på stan med jossan äta nått! följa med henne till banken och bibloteket usch vad jag vill ha maaaaaaat skräp mat!! Fatta en happy meal med hamburgare och äpplen istället för pommes?! aaaah hahaha nä nu tycker jag synd om webbdesign läraren för ingen lyssnar så jag kanske ska titta upp en halv minut och lossas lyssna haha

/Tildaaaaa

onsdag 16 september 2009

Onsdaag

Mohahaha! pilates igår lite knasigt, men kul :) är ju inte ovigast iallafall haha
Träna minivolterna idag oxå, hoppas inte katten är där hon är sjukt läskig! Ska snart kila till maten sen blir det seminarium skit...

fredag 11 september 2009

Fredaaag

Igår kom jag hem med en tröja färg på den är grå haha lite oversize oxå, sen en body från monki jag velat ha i evigheter svart med spets vid uringningen på ryggen underbar! Sen en sjukt söt t-shirt från Zara bilder kanske kommer:) Hitta snyggaste skorna oxå röda pumps, jag höll på att dö men om jag skulle köpt dom hade Mami tagit livet av mig haha hon tycker jag har lite för många skor nämligen :)

Idag har jag på mig converse? öhm känns en aning fel, men aa ska köpa randiga om jag hittar sen annars blir det nog svarta:)

Kvällen lär nog bli ganska lugn, kanske till gustav men det är ett väldigt kanske! Troligvis blir det Emelie film och fetto mat and I like it haha

Bilder alltså.. Så mycket minnen



/ tildaaaaaaaaaa

onsdag 9 september 2009

haha!

Igår sov jag hos milla :) mkt mysigt! Låg och rimmade när vi skulle sova och hittade på ett sjukt roligt:

Hej min böna som gillar att stöna
du dampar och skriker när snoppen viker
när du får den att stå blir det ännu mer hej och hå
dampa inte nu för jag älskar dig ännu ;)

hahaha! Skriven till hanna först och främst! <3

/ tildaaaaaaaaaaaa

Saaknar syster!

Igår åkte Sis och katta och Ewe till Riga för att börja på sin europa tågluffning:) Saknar henne reda haha och jag skulle faktiskt behöva hennes smarta hjärna nu! Får väll offra ett dyrt samtal till henne:D Mami betalar ju endå haha smart där(Y)

Igår så kikade vi inte på idol alla var ju upptagna med annat.. Träffade Angelica och satt och nacka md henne i nån timme mys:) Sen gick jag hem och sussa otroligt skönt, jag plugga oxå faktiskt haha läste min engelska artikel otroligt ointressant om ni undra, sitter i skolan sluta om exakt 44 minuter! Ska hem och äta byta om sen bege mig upp till hallen och träna minivolterna:) Har sån satans träninsvärk sen i måndags haha!

Nä ska försöka skriva referatet nu!
/ Tildaaaaaaaa

tisdag 8 september 2009

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Irriterad irriterad irriterad!!! Trodde jag skulle slippa den här skiten men icke! har ju fan bara blivit värre och inget fattar du heller! Klaga på mig gör det bara, för självklart är det bara jag som gör och har fel jämt?! Ahhh orkar inte tänka på skiten!

A skola idag då, känns som att jag har koll på läget förutom i naturkunskap som absolut inte är min starka sida! Hatar sån skit.. Ska nog snart träffa Johanna och kanske Emelie om hon har tid, kika på idol:)

I morgon ska jag fika med Fraaajdo ska bli mys de:) har saknat den tösen! Bild på håret på bdb haha

/ tildaaaaaa

måndag 7 september 2009

Måndaaag

Såååååå trött! Sitter i skolan, ska dra hem om en halv timme. Har jobbat hela helgen börjat klokan sex varje morgon så jag är en aning sliten.. Igår efter jobbet följde jag med Mamma och Janne till coop forum, Mami köpte två filmer till mig, Tristan och Isolde och Davinci koden. Hon betalade även min hår färg:) TACK MAMI! Så nu är jag typ svart hårig haha skulle blivit mörkt mörktbrunt hoppas de lägger sig om nån vecka haha Bild kommer kanske sen.. Nä nu ska jag packa undan datan sen dra mig mot bussen! / Tildaaaaaaaaaa

torsdag 3 september 2009

Terrified

Åh vad jag kommer att vara trött efter den här veckan! Skola måndag-torsdag sen ska jag jobba fredag 7.00-16.00 sen lördag söndag 6.00 till 16.00 :O herregud!! och idag som ni kanske vet är det torsdag haha så jag jobbar i morgon :) trevligt! slipper skolan ialla fall haha.

Har varit med Felisia denna vecka mest, eller det är de jag kommer ihåg haha, igår träffa vi Emelie en stund gick till henne och kikade på män som hatar kvinnor men vi hann icke se klart den. Utan de skulle vi göra idag, men hon måste ju till stallet så de blir ju inte så bra eftersom att hon är där hela kvällen och jag måste sova senast tio för att orka upp...

sitter i min säng nu och lyssnar på regnet, mysigt faktiskt:) Men inte om det regnar i morgon när jag ska till jobbet inte så cosy kanske att åka moppe i spö regn haha. Snart ska jag titta på Ghost whisperer, efter det blir det CSI MIAMI<3 sen kanske scary movie fyra om jag inte somnar :)
Måste bara lyssna på dom bärsta låtarna just nu innan det blir tv ni får en lista på dom ;) haha

Story of the year- Terrified
The yashin- Tonight we dance
Dead by april- Promise me
Dead by april- Trapped
Dead by april- What can I say
Yellowcard- Everywhere
All time low- Weightless
/ Tildaaaaaaaaaaaaaa

tisdag 1 september 2009

Tisdag..

Helgen var trevlig haha lördag hos marina, vad ska man säga? :) Jobbade oxå lördag söndag.

Skolan hat gått bra, igår var jag bara så trött att jag knappt kommer ihåg något haha, och idag på bussen somnade jag och slog huvudet i rutan bula på den! haha Har varit med Felisia idag, köpte godis och sen gick vi till goggos, sen till moi. Trevligt att den tösen bor i nykvarn nu fast de bara är för en vecka ;)

Jusste Mamsen ringde mig idag i skolan, när jag frågade vad hon ville ha när hon fyllde år sa vi så här:
jag -Du fyller år på torsdag!
mami -Ja de glömmer vi bort!
jag -Haha, men skärp dig vad önskar du dig mami?
mami - ingenting gumman..
jag -Jo säg nu!
mami -Okej, jag hittade en jätte fin t-shirt på vora meda
jag -vora meda?? hahahahahaha
mami -Vad? Va heter det då? hahahahah
jag -hahahahahaha
mami -hahahahahaha
mami -ne hej då puss
hahahaha


söt hon är ibland :) puss på mami!/ Tildaa