söndag 31 maj 2009

Mhmm

Jag säger bara DÖD åt alla människor som va griniga idag på jobbet! Det är väll inte mitt fel om de tar lång tid att göra 40 tusen mackor? Svar nej! Har sprungit ut och in i slottet med beställningar till fittiga kärringar och gubbar, fy va hemsk dag! Min enda rast fick jag bara 20 minuter av i stället för en timma roligt roligt sen jobbade vi över en timme oxå.... Mina fossingar är helt döda, så i morgon blir det sovmorgon skiter i idrotten har ju endå IG lixom haha så va spelar det för roll om jag är med eller inte lixom:)


Helgen har varit lugn ganska skönt faktiskt, otroligt glad över att jag bara träffade Emelie en sväng igår och somnade i tid annars hade jag aldrig klarat av den här dagen..


Nu ska jag försöka äta något sen föna håret:)


/ Tildaaa

torsdag 28 maj 2009

SLYNA

Torsdag idaaaag, ingen skola för min del. Åkte till Sthlm med Sis vid elva, träffa Johanna och krull som körde oss från tälje till sthlm sen åt vi på BK och efter de va jag tvungen att åka upp till tandläkaren när jag va klar där träffa jag Sis igen :) Köpte ett linne sen träffa vi papsen tog en fika haha sen åkte vi hem:) och nu sitter jag och väntar på att Greys anatomy får se vad som händer efter det...


/ Tildaaaa

onsdag 27 maj 2009

Onsdaaag

Fy vilken skön vekca detta har varit och kommer bli :) Va hemma i måndags behövde sova ut och plugga så jag va hemma och pluggade hela dagen, träffade Milla en sväng bara:) Sen skulle jag till skolan på tisdagen men jag började få ont i halsen igen och mina jävla halsmandlar vill aldrig sluta upp med att vara svullna så jag lät Felisia övertala mig till att åka till Sthlm med henne haha :) köpte bara en studentpresent till Sis och en vit kjol till mig :) Men idag var jag i skolaaan, himla onödig dag egentligen men men skulle ju göra historia prov... De gick väll sådär haha


I helgen har jag varit med mina brudar:)Fredagen har jag inget minne av just nu.. ( jag va inte full!!!!) Sen lördag var jag Johanna och Emelie hos Felisia och hade mys, fy vad kul man kan ha när man leker sanning och konsekvens med människor man redan vet allt om haha! sen åkte jag med Systers boyfriend Kicko runt i hans bil innan vi hämta henne från krogen:) Sen åkte vi mer för jag och syster ville inte sova och den natten åt jag min första cheeseburgare hahaha!


I morgon blir det ingen skola heller för jag ska till tandläkareen och de känns en aning onödigt att åka till strängnäs för en lektion sen tillbaka, så jag och Sis åker nog upp sen efter ska vi äta med Papsen var ett tag sedan man träffa han..


Nä nu ska jag irritera mamsen och janne är jävligt uttråkad men för trött för att göra något..? låter skumt men så är det! haha


/ tildaaaa
JAG SAKNAR GYMNASTIKEN!!!!!!

lördag 23 maj 2009

We keep quiet cause we're dead if they knew

Ligger i min otroligt sköna säng, har tittat på Hannah Montana och ätit frukost mys mys :) haha Ska snart duscha och fixa mig sen bär det av till Södertälje och Felisia:) Igår blev det en lugn fredag, åkte till Fille i hamn och sen åkte vi ner på stan och åt lunch de va roligt hade inte träffat henne på ett tag :)sen va jag bara hemma tror jag behövde de faktiskt för nu har jag inte ont i halsen längre (Y) äntligeeeeeen!!!
/ Tildaaaa

torsdag 21 maj 2009

Torsdag?

Mjaha, igår åkte jag och Emelie en sväng till Södertälje trevligt trevligt halv två bussen hem och sussa :) Va med mitt Emo idag oxå gungade och kikade film och prataa mys mys! I morgon ska jag till doktorn först sen ska vi nog till Tälje en sväng och försöka slösa pengar, FÖRSÖKA med stora bokstäver haha brukar inte finnas så mycket i den lilla staden tråkigt nog.. Ett par till nya skor skulle inte sitta fel :) jag blir så glad när jag har köpt skor fråga inte varför men det är roligt haha..

Nä ni ska jag kika på CSI NY sen soova.


/ Tildaaa

tisdag 19 maj 2009

Död åt det!

Jahaja sjuk igen då... Är så förbannat trött på det här nu. Helgen va lugn jobbade lördag söndag så i fredags va jag coh de söta töserna i Sthlm och kikade på Rix fm festival men de va kallt och tråkigt så va åkte hem tidigt, sen hem och sov :) På lördagen jobbade jag ju sen låg jag och Cornelia hemma hos henne och pratade och kikade på melodifestivalen :) Jaa sen blve jag sjuk efter jobbet på söndagen träffade bara Emelie en stund köpte goodis sen hem och sov typ...


Legat hemma måndag tisdag ska till skolan i morgon och göra Engelska nationella bara får se om jag stannar hela dagen :) Sen är vi ju lediga torsdag fredag hoppas man är frisk då:)


/ Tildaaa

torsdag 14 maj 2009

So you think you´re smart?

Död åt denna dag! Skolan va en aning hemsk :) tack för att Edina fanns där! haha fy va kul de va när vi va på *skattjakt* hahahaha!!
Sen efter solan skulle jag til turken för att fixa mitt tågkort som har gått sönder, men självklart gick inte det utan jag måste åka till Sthlm för att fixa det tur att jag ska dit i morgon... Och sen hemma har jag fått brev där de stog vilka ämnen jag har IG i, och tydligen har jag de i engelska?! hur fan de har gått till har jag absolut ingen aning har inte fått ett enda ig på något av de vi gjort :S så i morgon blir de krig med min lärare!!!!! IG i matte historia och idrott men de fattar jag haha men historian ska jag få G i innan vi slutar matte och idrott skiter jag i förtillfället :)
/Tildaaaa

MAAAAAAAAAAAA

Jahaja, torsdag idag då. Nationella i matte igår gick inte så bra kan jag tala om haha men vem hade trott det? Sen efter skolan följde jag med Emelie till stallet, klättrade på stege för att få ner hö eller va de va till hennes häst haha en aning roligt :) Sen hem duschade, Greys anatomy sen sussa myckt skönt :)

Idag blir det skola tråkigt, ska jobba med stadsvandringen men de går som vanligt när jg och Frida jobbar haha:) BDB och Facebook i stället haha.. Efter skolan ska jag försöka få Felisia att åka ner på stn och fika md mig :) är otroligt sugen på blåbärspaj MUMS va gott de skulle varit :)

Nä nu måste vi verklgen jobbaaaaa!

/ Tildaaaa

måndag 11 maj 2009

skolaaaa

Måndag, sitter på Engelska och ska skriva en novell eller nått till agustpriset? Öhm skulle kalla de Svenska? Men tydligen inte mina lärare. Har haft Gympa innan detta nu var inte med för att jag är inte är frisk än satt i gymmet och tittade på Camp Rock filmen på Maddes data :) haha älskar den filmen! Tänkte kika på Twilight men då hade jag bara blivit arg över att jag inte ade kunnat se klart hela haha! Han i filmen är ju så jävla snygg helt sjukt! Det är min framtida man kan jag tala om!!


Snart kommer Irma till skolan hoppas jag, har inte träffat henne på en vecka. Sen efter skolan ska vi ner på stan och fika och fira Vio lite tror jag hon fyller år idaag nämligen :) GRATTIS till henne<3

Sen Emelie efter skolan! Eller kanke måste plugga massa oxå.....


/ tildaaa

söndag 10 maj 2009

Söndag, första dagen i frihet haha. Sköönt var med Emelie satt ute i solen och gick och köpte sura och salta björnar :) sen kikade vi på wipe out mys mys :)


Skola i morgon, måste plugga geografi och historia och massa skit ligger otroligt mycket efter!!!! Kul vecka detta blir :)
/tildaaa

lördag 9 maj 2009

lördaaaaag!

Halloj! För länge sen jag skrev blogg, har legat hemma sjuk sen i måndags. Fick feber efter skolan och sen i Tisdags morse kunde jag knappt andas för att min hals var helt igen svullen så det blev en resa till vårdcentralen. Satt där och grät i typ två timmar för att jag hade ont och panik över att jag inte fick luft, doktorn va helt pantad han trodde jag fått körtelfeber så han tog bara det provet. Men självklart var de inte det, så utan att ta mer prover eller nått skrev han ut mediciner och skickade hem mig och sa att jag skulle komma tillbaka om det blev värre!? Vadå blir värre?! hahaha Jag kunde knappt andas nu skulle jag komma till bara när jag inte kunde de då eller? aja IDIOT säger jag bara!

men som tur va blev det bättre till torsdagen och jag kunde börja dricka och trycka i mig mackor dränkta i te :) och smoothie har nog inte varit godare haha.. Sen har det bara blivit bättre och bättre och idag ska jag kanske få gå ut och träffa Emelie, för att köpa godis haha sen raka vägen hem! Hårda bud men va ska man göra?

Jusste fyllde 17 år i onsdags oxå, inte så händelsrik dag kan jag tala om fick mina kläder och två böcker av syster, papsen satte inte pengar på itt kort oxå thank yuo! :) kunde inte ens tacka för dom haha men jag blev glad :) tack tack<3
I morgon kommer släkten hit och firar ska väll bli mys men jag tycker endå det är an aning jobbigt att behöva vara trevlig men men :)

Ne nu ska jag ge mamma min önskelista på vad jag vill ha från affären haha har ju inte kunnat äta på tre dagar måste tas igen ju!

/ Tildaaaa

lördag 2 maj 2009

lööördaaag

Jaha har jobbat, helaaaaaa helgen :) haha nu sitter jag hos Peter med jonnu och lunkan har inte mycket att göra haha :) jaja ska jobba i morgon oxå så ska sova snaaaaart : )

/ tildaaaaa